Fának hajtott egy személygépkocsi az 1-es főút közelében, a Szárliget felé behajtó úton. A járműben egy fiatal nő és csecsemője utazott, a kisbabát súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba.

Fának hajtott a fiatal anyuka

Fának hajtott egy személygépkocsi Tatabánya és Szárliget között, az 1-es főút közelében, a Szárliget felé behajtó úton. A tatabányai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd segítséget nyújtottak a mentősöknek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Életveszélyben a csecsemő

A járműben egy fiatal nő és csecsemője utazott, a kisbabát súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Remélem, felépül a baba”

„Picivel száguldani biztos jó, most mit érezhet az anyúka, hiszen ő hibázott, a gyereke pedig nagyon beteg. Remélem, felépül a baba!” – írta egy hozzászóló.

Helyszíni felvétel

Tragédia a Pilisben

Ahogy írtunk róla, hétfő hajnalban személygépkocsijával közlekedett egy férfi Pilisszentlászló közelében, a 1116-os út 11-es kilométerszelvényében, amikor ezidáig ismeretlen okból az árokba hajtott.

A helyszínen meghalt

A balesetben az autó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, a jármű 19 éves nő utasát életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. Azt, hogy pontos miért és hogyan következett be a tragédia, a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészei Osztályának munkatársai vizsgálják.

Egy fiatal tűzoltó vesztette életét

Mint később kiderült: a balesetben Dombai Dániel tűzoltó őrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Budavári Katasztrófavédelmi Őrs beosztott tűzoltója hunyt el.

Búcsúznak tőle

A bajtársak szívszaggató üzenetben búcsúztak szeretett kollégájuktól a Facebookon. „Mindössze három napot szolgálhattál. De tudom, nagy és szép jövő állt előtted. Nyugodj békében, Bajtárs. Vigyázzanak most már rád az angyalok” – írták.

Előtte volt az élet

„Kedves, udvarias, remek ember volt, aki előtt ott állt az egész élet. Nem hiszem el, hogy ilyen hamar kellett távoznia, még rengeteg dolga lett volna itt” – mondta a férfi egyik ismerőse a Borsnak.

Ez volt az álma

A Veszprém megyei fiatal férfi már gyerekkorától fogva rendvédelmi szervnél szeretett volna szolgálni, ugyanis rendészeti szakközépiskolába járt. Bár gazdasági szakon végezte az egyetemet, utána tűzoltónak tanult, és lelkesen kezdett neki imádott szakmájának. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: László Krisztián tű. őrm. – Tatabányai HTP