A Nagy Kopasz Budapestről és Budakesziről is könnyen megközelíthető túracélpont. Az édesszájúakat a Csokoládé Múzeum várja Árpádföldön kóstolótúrára. A Spirit Lakásszínház legújabb fordulatos komédiájában az elfogadás lesz a középpontban.

A Nagy Kopaszra fel

A Csergezán Pál-kilátó a Budai-hegység legmagasabb pontján, 559 méteren található. Ide 2,5 kilométeres zöld háromszöggel jelzett út vezet, a Hideg-völgyben, ami kutyával is jó sétaútvonal lehet.

Csergezán Pál kilátó

Kép forrása: parkerdo.hu

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Kellemes kirándulás

Kellemes, könnyen elérhető túraútvonal, gyönyörű panorámával, árnyas völgyekkel, autóval és busszal is jól megközelíthető. Az Erzsébet Büfében házias ízekkel lakhatunk jól túránk végén.

Olvadó gyönyörűség

A Csokoládé Múzeum a 16. kerületben, Árpádföldön várja az édesszájúakat. A Praliné és fejedelemi csokoládé kóstoló túra feledhetetlen élményt nyújt az egész család számára.

Csokoládé Múzeum

Kép forrása: Facebook/csokolademuzeumbudapest

Fejedelmi Csokoládé

Megismerhetjük a csokoládé történetét, a hazai útját, a csokikészítését rejtelmeit. Saját készítésű csokiremeket is vihetünk haza a program végén. A Csokoládé Múzeum édes tárlatvezetésére előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

Mennyit érünk 2020 – költözz egy estére hozzánk!

Családi komédia az elfogadásról, egy különleges apa-fia barátságról a Spirit Lakásszínházban 19 órától, „Mennyit érünk 2020 – költözz egy estére hozzánk!” címmel.

Főszerepben: Perjés János és Szalay Bence.

A történetben az özvegy apa és fia egy időben keresik a nagy Ő-t. Kapcsolatuk idillikusan és viccesen baráti. Találkozásuk a lehetséges társakkal számtalan fordulatot tartogat, remek estében lehet részünk.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook.com/spiritlakasszinhaz