Válságos állapotban van Balázs Fecó, úgy tudjuk, a zenész koronavírus miatt lélegeztetőgépen van. Rádiós barátja azt kéri, hogy gondoljanak a zenészre. Az énekes hosszú idő óta súlyos szívbetegséggel küzd.

Kórházba került Balázs Fecó

Válságos állapotban fekszik kórházban Balázs Fecó. Várkonyi Attila, a Retró Rádió élő adásában arra kért mindenkit, hogy gondoljanak a zenészre.

Súlyos állapotban van

Balázs Fecó súlyos állapotban kórházba került – jelentette be Várkonyi Attila a Retro Rádióban a család engedélyével, azt kérve a hallgatóktól, hogy gondoljanak a zenészre, hogy jobbra forduljon az állapota.

Ez is érdekelhet

“Megindultak a ráknak az áttétjei, már nem volt valószínű, hogy kijön” – megtörten nyilatkozott Benkő László haláláról Kóbor János

Lélegeztetőgépen van

A BudaPestkörnyeke.hu úgy tudja, Balázs Fecó elkapta a koronavírust, jelenleg lélegeztetőgépen van. „Fecó a múlt hét végén került kórházba, és sajnos a tesztek igazolták, hogy megfertőzte a koronavírus” – mondta Várkonyi Attila.

Fellépett a TV2 műsorában

Balázs Fecó november 8-án fellépett a TV2 Sztárban sztár című műsorában. Akkor Berkes Olivérrel énekessel egy különleges produkcióval állt színpadra. Az Évszakok című dalt adták elő. Ez volt Balázs Fecó utolsó nyilvános fellépése.

Súlyos szívbetegséggel küzd

A zenész közel négy évvel ezelőtt került életveszélyes állapotba került szívritmus-zavara miatt, melyet meg kellett operálni, ám nemrég a Storynak azt nyilatkozta, visszatért az egészsége és szeretném, ha a sors adna még jó pár évet nekem.

Jött a koronavírus

Ezután jött a koronavírus, Balázs Fecó hosszú hónapok után augusztusban a raktárkoncert-sorozat keretében állt újra színpadra nagyzenekarral. Ezután bevallotta, hogy a járvány első hulláma nagyon megviselte őt.

Képtelen volt dalokat írni

„Nagyon nehezen viseltem ezt a kényszerpihenőt. Bevallom, már a depresszió határán voltam. Igyekeztem elfoglalni magam és nem sokat gondolkodni a kialakult helyzeten: megtanultam főzni, mosni, takarítani, kertészkedni füvet nyírni. Mindenki azt kérdezte, ha ennyi időm van, miért nem írok dalokat, de képtelen voltam rá. Sajnos nem jött az ihlet, engem visszafelé húzott ez a vírushelyzet. Nem inspirált engem ez a négy-öt hónap” – vallotta be Balázs Fecó a Ripostnak.

Kiemelt kép: Balázs Fecó – Forrás: TV2