Ahogy a magasabban fekvő helyek Magyarországon, úgy a Normafa Park is fehérbe burkolózott ma reggelre. Az éjszaka folyamán hótakaró lepte el a Gyermekvasút felső szakaszát, hó borítja a normafai szánkópályákat is.

Fehérbe borult a táj

Csodálatos látvány fogadta a kirándulókat a Normafánál, ahol 2-3 cm hó esett, így fehérbe borult a táj. Az Anna réten hóágyúzás éjjel nem volt, a természetesen esett hó ezért helyenként saras. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Óvatosan kiránduljanak

Aki kirándulni vagy futni indul, legyen óvatos, mert jegesek az erdei utak, de a Normafa Park Facebook-oldalának tájékoztatása szerint folyamatosan dolgoznak a csúszásmentesítése.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hóhelyzet

Az éjszaka folyamán hótakaró lepte el a Gyermekvasút felső szakaszát, hó borítja a normafai szánkópályákat is, adta hírül a Gyermekvasút, Budapest Facebook-oldal.

Vonattal közelítsék meg a helyszínt

Az autóval szánkózni érkezőknek azt javasolják, hogy a Hűvösvölgyi P+R parkolókban hagyják járművüket, onnan vonattal közelítsék meg Virágvölgy állomást, melynek közvetlen közelében található a normafai Anna-rét és a szánkópálya.

Megérkezett a tél a Normafához is

Megérkezett a tél a Normafához is

Megérkezett a tél a Normafához is

Megérkezett a tél a Normafához is

Vasárnap nyílt nap lesz

Vasárnap a nyílt napot tartunk Széchenyihegy állomáson a vasút világa iránt érdeklődő gyermekek számára. A rendezvény díjmentesen látogatható, a vonatok a megszokott díjszabás szerint vehetők igénybe. A vonatok menetrendje a gyermekvasut.hu/menetrend oldalon található, forgalomba áll a gőzmozdony is.

Dobogókő megtelt

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról szombaton délelőtt, hogy Dobogókőn már ma reggel 8 órára megteltek a parkolóhelyek a kirándulók autóival. Rengetegen érkeztek, sokan szabálytalanul, a forgalmat is akadályozva álltak, állnak meg az oda vezető országos utakon. Ezért célszerű az útnak indulóknak a tömegközlekedést választani. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: téli a Normafa környékén. Fotók: Gyermekvasút, Budapest Normafa Park/Facebook