Csak csöngött, csöngött a baleset után az ételfutár mobilja, de a motoros már nem tudta felvenni, mert a helyszínen meghalt. A tragédia kedd este történt a 2. kerületben a Kacsa és a Horvát utca sarkán.

Nem ért célbe az ételfutár

Eddig tisztázatlan körülmények között november 10-én 20 óra 5 perc körül egy taxi és egy motoros ételfutár ütközött össze Budapest 2. kerületében, a Kacsa utca és Horvát utca kereszteződésénél. | Folyamatosan frissülő baleseti hírek itt!

Azonnal meghalt a motoros

A balesetben a kismotort vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kicsengett a mobilja az elhúnyt férfinek

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója szerint megrázó volt, hogy a balesetet után az aszfalton mozdulatlanul fekvő fiatalember mobilja folyamatosan csöngött, de senki sem vette fel a telefont.

Vizsgálják, hogy ki hibázott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés ideje alatt a rendőrök a gépjárműforgalmat a környező utcákba terelték.

Házfalnak rohant egy autó

Az ételfutár balesete után nem sokkal a Dél-pesti agglomerációban, Dömsödön lesodródott az úttestről és egy út menti ház kerítésének ütközött, majd felborult egy személyautó.

Súlyos sérülés

A súlyos sérüléssel járó baleset a Kossuth Lajos utca és a Kurucz utca kereszteződésében történt. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos, a ráckevei önkormányzati és a dömsödi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik azonnal megkezdték a műszaki mentést.

Villamossínekre hajtott egy autó a Ferencvárosban

Tegnap este a villamos sínekre hajtott egy fekete Lexus 9. kerületben. A sofőr egy középkorú férfi nem sérült meg. A baleset vélhetően úgy történt, hogy az autót vezető férfi a Vágóhíd utcából jobbra kanyarodott a Mester utcába, azonban benézte a sávokat és a sínekre húzta az autót.

Fotó: BPK/Gombkötő Krisztián

Szembe jött a villamos

Meglepő, hogy a fékre nem lépett rá, sőt bő 20 métert autózott a síneken, míg megakadt a Lexus. Az sem zavarta, hogy döcög a talpfákon egészen addig, amíg szembe jött egy villamos.

Kiemlet kép: A 2. kerületben történt motoros balesetnél készül helyszíni felvétel – Fotó: BPK