Nem volt bekötve, valószínűleg túl gyorsan hajtott, ráadásul az autójának sem a műszaki vizsgája, sem a kötelező biztosítása nem volt rendben. Ilyen körülmények között szenvedett balesetet egy fiatal vasárnap este a 2-es főúton. Kórházba vitték, és az is kiderült, hogy ittas állapotban ült a volán mögé.

A tetején landolt a Mercedes

Vasárnap este egy fiatalember Mercedesszel haladt a 2-es főúton Dunakeszi felől Újpest irányába. A Megyeri híd alatti szakaszhoz érve a sofőr vagy figyelmetlen volt, vagy túl gyorsan hajtott (esetleg mindkettő), mindenesetre autójával felhajtott az út melletti szalagkorlátra, majd a Mercedes az úttestre visszacsapódva a tetejére borult.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem volt bekötve

A sofőr nem használta a biztonsági övét, a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos és újpesti önkéntes tűzoltók a jobb oldali ajtón keresztül emelték ki őt, majd átadták a mentőknek.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pozitív alkoholteszt

Szerencséjére csak könnyebben sérült, ám a helyszínen elvégzett légalkoholos teszt pozitív eredményt hozott, így a sérülései ellátása mellett vérvétel céljából is kórházba szállították.

Áramtalanították a járművet

A tűzoltók emellett még áramtalanították a járművet, amelyet autómentő állított a kerekeire. A helyszínelés és a műszaki mentés időtartama alatt teljes útzár volt az érintett útszakaszon.

Se műszaki, se kötelező

A járművel egyébként további problémák is akadtak, mivel a műszaki vizsgája már nem volt érvényes, valamint kötelező felelősség-biztosítással sem rendelkezett a baleset időpontjában.

A híd alatt történt a baleset

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Fejre állt a személygépkocsi

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A tűzoltók segítettek a bajba jutott férfinek

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Durrdefekt okozott életveszélyes sérülést

A BudaPestkörnyéke szombaton helyszíni képekkel számolt be arról, hogy életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a férfit, aki sportkocsijával szenvedett balesetet az M5-ös bevezető szakaszán. A sofőr a megengedett sebességnél jóval gyorsabban hajtott, amikor a jobb első kereke durrdefektet kapott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK