A megújult RAM Színházban Feke Pál, a Gödöllői Királyi Kastélyban a Budapest Bár ad koncertet. Budaörsön a Rekviem egy álomért előadást követően Zacher Gábor toxikológussal beszélgethetünk. A Corinthia Hotelben a bordói boroké lesz a főszerep, az Etyeki kúriába novemberi borvacsora kínál ínyenc élményt. Galgamácsán hagyományos mézeskalácsokat készíthetünk, az édesanyákat pedig LIVE hétvége várja, sok szakértő hasznos és érdekes előadásával.

Feke Pál a RAM Színházban

A megújult RAM Színházban ad exkluzív koncertet Feke Pál, a Junior Príma- Artisjus díjas színész-énekes új, rockos hangszerelésében szólalnak meg a legnagyobb magyar- és külföldi slágereke, valamint musical részletek.

Sztárvendég: Caramel

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Rekviem egy álomért Budaörsön

Rekviem egy álomért, az előadás után közönségtalálkozót tartunk az alkotókkal és Dr. Zacher Gábor toxikológussal. A beszélgetésre bármelyik korábbi vagy akár későbbi alkalomra megváltott, Rekviem egy álomért előadásra szóló jeggyel bejöhetnek.

Találkozás Dr. Zacher Gábor toxikológussal

Budapest Bár a Gödöllői Királyi Kastélyban

Este 8-kor a Gödöllői Királyi Kastélyban a Budapest Bár ad fergeteges koncertet zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Frenk és Mező Misi. Örömzene nyitott füleknek!

Bordói borok kóstolója a Corinthia Hotelben

Bordói november 60 borászat 150 borával, csúcsborokkal, előadásokkal, Borkollégium pop-up borschool, tombola és féktelen jókedv.

PINOT PARÁDÉ – JUBILEUMI BORVACSORA AZ ETYEKI KÚRIÁBAN

November 20-án egy igazán kulináris élménnyel készül az Etyeki Kúria. Hatfogásos borvacsorával várnak mindenkit szeretettel az Etyeki Kúria termékeiből, melyek között több, már kereskedelmi forgalomban nem kapható tétel is kóstolható. A vacsorához illő borokat Borsos Kitti, az Etyeki Kúria Borbár managere, sommelier és Mérész Sándor az Etyeki Kúria főborásza válogatta és mutatja be.

Ütőfás mézesek, írókás technika

Mézeskalács készítés Galgamácsán

A Galgamácsai Hagyományőrző Egyesület meghitt hangulatú, régi parasztházában ezúttal egy mézeskalács-készítő foglalkozást tartanak a közelgő karácsonyi ünnepekre készülve. Készíthetünk bölcsőt, ablakdíszt, mézesbábot, tallért, pólyás babát Seregély Mirtill és Szmelo Judit vezetésével.

Édesanyák LIVE hétvége

45 SZAKÉRTŐ ÉS 40 ELŐADÁS az Édesanyák legnagyobb kihívásainak megválaszolásához. Ha téged is foglalkoztatnak a családi kapcsolatok, párkapcsolat, gyerek kapcsolat, egészséges étrend, mozgás, babavárás, szülés, szoptatás, hordozás, szülés utáni regeneráció, feszültségek a családban, dackorszak, alvás, életmódváltás, akkor ez az esemény Neked szól! – invitálnak a szervezők a kétnapos, online eseményre.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook.com/fekepal.fanclub