Válása után két évvel újra együtt él egy televízióssal Feke Pál. A színész-énekes az állami rádió egyik műsorvezetőjével költözött össze.

Mészáros Nóra került képbe

2020-ban történt válása után Feke Pál nem volt sokáig egyedülálló, 2021 májusában a Fővárosi Nagycirkuszban látták együtt először új kedvesével, aki nnem más, mint a Kossuth rádió munkatársa, a Pesti TV szerkesztő-műsorvezetője, Mészáros Nóra.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csak úgy jött

Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok. Nórival óriási találkozás a miénk, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember – nyilatkozta a színész akkor a Borsnak.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Musical után

Június közepén mutatkoztak először sajtónyilvános eseményen: a Puskás Ferencről szóló musical szabadtéri premierje utáni partin mosolyogtak a fotósok kamerájába. 

Már együtt élnek

Feke Pál és műsorvezető párja azóta már összeköltöztek, két aranyos kiskutyával osztják meg közös otthonukat. A 40 éves sztár a napokban posztolt kettejükről egy közös fotót az Instagramra, a rajongók pedig egyenesen odáig voltak érte – írt erről a femina.hu.

A volt feleség

Feke Pál volt felesége amúgy olimpikon öttusázó és sífutó volt. Jelenleg az Aréna 4 tévénél dolgozik műsorvezetőként. Új párja, Monoki Lehel szintén a csatorna arca, de kölcsönben, a TV2 Exatlonjának is a műsorvezetője.

Kihívó ugrás

Gyenesei Leila a forgatáson meglátogathatta párját a karibi szigetvilágban. Onnan meglehetősén szexi képeket posztolt a közösségi oldalán.

Hátulról is tökéletes

Egy új musical főszerepében

Az Oliver! című musicalt mutatja be a Pesti Magyar Színház április 1-jén és 2-án; a Charles Dickens regényéből született zenés produkcióban Feke Pál Faint alalkítja.

A jó győzni akarása

Az előadás a hagyományos, történelmileg hű megközelítés mellett a modernitás, a 21. századi színpadtechnika és látványvilág is nagy hangsúlyt kap – olvasható a színház közleményében. Mint írják, az előadás alkotói testközelbe hozzák a 19. századi Londont, annak ködös, veszélyes, realisztikus és sötét oldalával, miközben a jó győzni akarására helyezik a hangsúlyt.