Nagyon nem indult jól a hét, több halálos baleset is történt hazánk útjain. Pilisszentlászlónál fiatalok szenvedtek súlyos balesetet, Szolnoknál pedig egy pótkocsis teherautó hajtott árokba.

Tragédia

A police.hu tájékoztatása szerint hétfő hajnalban személygépkocsijával közlekedett egy férfi Pilisszentlászló közelében, a 1116-os út 11-es kilométerszelvényében, amikor ezidáig ismeretlen okból az árokba hajtott.

A helyszínen meghalt

A balesetben az autó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, a jármű 19 éves nő utasát életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vizsgálják a körülményeket

Azt, hogy pontos miért és hogyan következett be a tragédia, a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészei Osztályának munkatársai vizsgálják.

Árokba hajtott egy pótkocsis teherautó

Nem ez volt az egyetlen halálos áldozattal járó autóbaleset a hajnali órákban, a rendőrség közleménye szerint Szolnok és Besenyszög között szintén árokba hajtott egy pótkocsis teherautó a 3225-ös számú úton.

Elhunyt a női sofőr

A sofőr egy jobbra ívelő kanyarban – eddig tisztázatlan körülmények között – hajtott le az úttestről. A nő a baleset során a helyszínen életét vesztette a rendőrség tájékoztatása szerint.

Ők túlélték a szörnyű balesetet

A Kékvillogó.hu megírta, hogy kisodródott egy kanyarban, áttörte a szalagkorlátot, és a szakadékba zuhant egy autó a napokban a 25-ös számú főúton. A csodával határos módon a gépkocsiban ülők túlélték a balesetet. A járműben gyerekek is ültek, édesanyjukat a kocsi alól kellett kimenteni.

Átszakította a szalagkorlátot

A mentők és a tűzoltók azonnal a helyszínre értek, és a legnagyobb csoda folytán kiderült: a kocsiban ülők többsége, köztük több gyerek is könnyű sérülésekkel megúszta a szörnyű zuhanást.

Halálos ütközés a Budaörsi úton

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról péntek reggel, hogy eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak egy Mercedes típusú autó és egy motorkerékpár július 27-én 21 óra 50 perckor Budapesten, a 11. kerületi Budaörsi úton. A 27 éves motorkerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Nem megy börtönbe

A TV2 Tények most arról számolt be, hogy a 49 éves szerb férfi beismerő vallomást tett, de nem tartóztatta le a bíróság, tekintettel arra, hogy hosszú ideje él Magyarországon, rendezettek a körülményei. Házi őrizetet rendelt el. Az ügyészség azonban súlyosbításért fellebbezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az autó sofőrje a helyszínen meghalt – fotó: police.hu