A 49 éves férfit azzal vádolják, hogy autójával összeütközött egy motorossal nemrégiben a Budaörsi úton, majd segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. Az esetről a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt, helyszíni fotókkal is jelentkeztünk. Most kiderült, hogy a bíróság házi őrizetet rendelt el a férfival szemben.

Halálos ütközés a Budaörsi úton

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról múlt péntek reggel, hogy előző este egy zöld Kawasaki és egy fekete Mercedes ütközött össze a 11. kerületi Budaörsi úton. Nagy lehetett a csattanás, hiszen – mint helyszíni fotóinkon is látszik – a motort szinte csak a jellegzetes, a márkára jellemző zöld fényezéséről lehet felismerni, az autó oldala pedig durván behorpadt az ütközés következtében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínen meghalt

Az autós feltehetően átment a piroson és a motoros elé kanyarodott, aki már hiába fékezett, nekirohant. A 27 éves motorkerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ittasság és sokk

A Mercedest vezető férfi ittassága és a sokk miatt elhajtott a helyszínről, de nem jutott messzire a sérült autóval és a kirobbant oldallégzsákokkal: a Fehérló utca 8. számú ház előtt leparkolt, kiszállt és elsétált. A baleset helyszínén megtalálták a jármű visszapillantó tükrét, amiből következtetni lehetett arra, hogy egy sötét színű Mercedest kell keresni. A helyszínen tartózkodó szemtanú is elmondta: emlékei szerint egy fekete S-osztályos Mercedesről van szó.

Pozitív alkoholteszt

Úgy tudjuk, hogy a férfi a barátnőjéhez tartott a Zólyomi útra, de a történtek miatt nem kocsival, hanem gyalog ment fel hozzá. Információink szerint ott fogták el a rendőrök, majd alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A férfit előállították.

Nem megy börtönbe

A TV2 Tények most arról számolt be, hogy a 49 éves szerb férfi beismerő vallomást tett, de nem tartóztatta le a bíróság, tekintettel arra, hogy hosszú ideje él Magyarországon, rendezettek a körülményei. Házi őrizetet rendelt el. Az ügyészség azonban súlyosbításért fellebbezett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk:

Helyszíni felvételünk:

Helyszíni felvételünk:

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne – fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK