Súlyos baleset történt szerda délelőtt a Kőbányán a Gitár utcai körforgalomnál. Egy BMW fékezés nélkül behajtott a körforgalomba és szinte letarolta az ott szabályosan közlekedő Peugeot egyterűt, amit egy hölgy vezetett.

Szabályosan közlekedett

Szerda reggel egy hölgy közlekedett Peugeot furgonjával a kőbányai Mádi utcában, a Kőrösi Csoma Sándor út felé. Amikor a Gitár utcához ért, gyanútlanul, szabályosan közlekedve behajtott a körforgalomba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Oszlopnak csapódott

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Érkezett a BMW

A Gitár utcán a Csősztorony felől a Maglódi út felé haladt egy BMW, ami szinte letarolta a hölgy autóját és egy villanyoszlopnak lökte.

Karcolások a 20 milliós autó oldalán

Fékezés nélkül berongyolt

A BMW fiatal sofőrje egyáltalán nem állt meg, és nem is lassított a STOP táblánál. A német márkájú autó vezetője is megsérült.

A BMW eleje is összetörött

Kinyiltak a légzsákok

A sötét autóban az összes légzsák kinyílt, a férfit mégis megfigyelésre kórházba szállították, a Peugeot-ból a hölgyet viszont a fővárosi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd a doktorszolgálat kezdte meg az ellátását, súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Helyszínelés

Pusztítás

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, hogy a BMW nem jött egyébként túl gyorsan, 60-70 kilométeres sebességgel, de lejtőn lefelé és ez az egyterű elég súlyos darab, 2 tonna felett van a tömege, azért okozott ilyen pusztítást.

Elterelték a buszokat

A Kőrösi Csoma Sándor út felé közlekedő 85-ös buszok két órán keresztül terelve, a Maglódi úton tudtak csak haladni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián