Két év után elhagyták Vámos Erikát. A TV2 műsorvezetője pedig már együtt élt egy Laci nevű férfival Nagykovácsiban, aki már vőlegénye volt.

Nagykovácsiban

Vámos Erika 2020-ban szeretett bele egykori vőlegényébe, Laciba, akivel a világjárvány miatt nagyon hamar összebútoroztak. A közös otthont a TV2 műsorvezetőjének házában rendezték be Nagykovácsiban. 

Gyereket is terveztek

Tavaly nyáron már az esküvőre készültek, sőt közösen fogadtak volna örökbe egy gyermeket. A férfi azonban meglepően gyorsan szakított a műsorvezetővel. 

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Vámos Erika és Laci szakítása

Nem egy harmadik fél miatt történt, vagy mert elmúltak az érzelmek. Nem folyamatosan épült le a kapcsolatunk, nem volt előjele annak, hogy ez meg fog történni. Egy reggel még a házat terveztük, délután pedig már nem voltunk együtt – mesélte a műsorvezető a Story magazinnak. 

Repültek a bútorok

Vámos Erika dühében kidobta a férfi bútorait, aztán elutazott. Amúgy azt érzi, hogy tényleg komolyan gondolta a közös jövőt. Amúgy a közösségi médiából is eltüntette Lacit, pontosabban a saját oldaláról.

Irány Ázsia

Vett egy repülőjegyet Srí Lankára. “Az ázsiai utazások mindig is kimosták a lelkem, ott mindig feltöltődtem energiával, és megújulva tértem haza – osztotta meg a fájdalmas szakításának történetét a 47 éves sztár. 

Egy korábbi ázsiai út fotója

Valami maradt Laciból

Eredetileg két vállalkozást terveztek létrehozni, egy bisztrót és egy szépségszalont, ebből éltek volna. Vámos Erika úgy döntött, a szépségszalont egyedül is megnyitja. Az üzlet azóta sikeres, ez pedig hatalmas boldogság a számára. 

Gyerek nélkül is teljes élet

Most úgy érzem, házasság és gyerek nélkül is lehet teljes életet élni. A munka, a siker is okozhat hatalmas örömet, no meg a barátok szeretete, akik mindig mindenben támogatnak – mondta a magazinnak.

Címlapfotó: Vámos Erika Facebook-oldala.