Nagyon sok baleset történt csütörtök reggel. Több helyen kamionok állnak keresztbe az utakon, a Budapestre vezető utakon szinte mindenhol torlódás van. A MÁV-nál is vannak fennakadások.

Baleset a 2. kerületben

Parkoló autónak csúszott egy gépkocsi csütörtök reggel a Budapest 2. kerületében húzódó Boróka utcában. A helyszínre a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felborult egy autó a 10. kerületben

Felborult egy személyautó csütörtök reggel Budapest 10. kerületében, a Keresztúri út és a Lovasvölgyi utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Keresztbe áll egy kamion az M0-áson

Az M0-ás autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon a 29-es km-nél egy kamion keresztbe fordult az úton. A forgalom csak a belső sávon halad.

Martonvásárnál is kamion akadályozza a forgalmat

Az M7-es autópályán, a főváros felé, a 28-as km-nél, a Martonvásár csomópontnál szintén egy kamion keresztbe fordult. Csak a belső sávon araszolnak a járművek, torlódás van.

Négyes karambol Törökbálintnál

Összeütközött egy nyerges vontató, egy teherautó, egy kistehergépkocsi és egy személyautó az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, Törökbálint térségében, a 6-os kilométerszelvénynél. A balesethez a fővárosi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani.

Baleset az M3-ason

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy kisteherautó csütörtök reggel az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, az 50-es kilométernél. A balesethez az aszódi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Akadozik a vonatközlekedés

A Budapest–Hatvan–Miskolc, illetve Eger, valamint a Budapest–Cegléd–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon 20-30 perccel megnő a vonatok menetideje időjárási és műszaki ok miatt.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: : felborult kamion az M0-áson – Forrás: Facebook/M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24