Az áldozat az ütések miatt elborult a padon, majd a kapucnija fennakadt annak a háttámláján. A rendőrök és a mentők élesztették újra.

Ketten verték meg

Vasárnap 14 óra után riasztották a rendőröket, mert a 11. kerületben, a Kosztolányi Dezső téren két férfi bántalmazott egy harmadikat. A helyszínre kiérkező rendőrök megtalálták a három férfit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Újra kellett éleszteni

Az egyikük a bántalmazás miatt elborult egy padon. A sértett a kapucnijánál fogva fennakadt a pad háttámláján és már nem lélegzett. Ezért azonnal megkezdték az újraélesztését, amit átadtak a kiérkező mentősöknek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kórházba vitték

A sikeres újraélesztést követően a férfit kórházba vitték, míg a másik két férfit elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van – írja a Police.hu. A Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket.

 Közel egy éve történt

Tavaly január 8-áról 9-ére virradó éjjel történt az az eset, amelynek kapcsán hamarosan ítélet születhet. Egy 7. kerületi szórakozóhelyen három férfi keveredett szóváltásba egy negyedik férfival.

Ezt akarták először a támadók

A támadók a negyedik férfit felszólították, hogy távozzon a szórakozóhelyről. Közben szidalmazták is a sértettet. A férfi az utcára vezető lépcső felé vette az irányt.

Követték

A három férfi követte a kijárat felé igyekvő férfit. Kiabáltak és meg is fenyegették, hogy megszurkálják és megverik. A biztonsági szolgálat emberei nem nézték tétlenül a dolgot.

Ezt történt ezután

A biztonsági őrök kiszorították a férfiakat a szórakozóhelyről. Itt azonban nem értek véget az események. Egy 33 éves férfi egy éles eszközzel hasi tájékon megsebezte a megtámadott férfit. 28 éves társuk ezt követően megütötte a bántalmazott személyt.

Nem hagyták békén

A férfival a harmadik 39 éves vádlott kiabált. Fenyegette és szidta, így bátorította két társát. A támadók végül elhagyták a helyszínt.

Nem úszták meg

A rendőrök azonosították a támadókat, és két héten belül el is fogták. A bántalmazott férfi a szórakozóhelyen kért segítséget. Sérülése nyolc napon túl gyógyulónak minősült.

Börtönt kaphatnak

A támadók várhatóan börtönbüntetést kaphatnak. A 28 éves vádlottat még feltételesen sem engedhetik szabadlábra. Ennek oka az, hogy a korábbi büntetésének letöltését sem kezdte meg. A 33 és 39 éves férfi bűnügyi felügyelet alatt áll jelenleg is, míg a 28 éves támadót más ügyből kifolyólag tartják elzárva. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció