Életünk gyors sodrásában különösen fontos, hogy megőrizzük emlékeinket, magunkkal tartsuk kedves pillanatainkat, hiszen azok, akik vagyunk, abból táplálkozik, ahonnan jöttünk. A digitális világ apró ellensúlyozásaként tekinthetünk a vászonképes formában életre keltett fényképekre.

Nem csak a nagymamák nappalijának falát boríthatják az unokák ballagási fotói! Az utóbbi években egyre többen keresik a vászonképeket, amelyekkel nagyobb méretben láthatják viszont életük kedves emlékeit, spontán vagy épp beállított momentumait. A Vaszonkepem.hu főoldalán mindent megtalálsz a fotórendeléshez, mi pedig az alábbiakban pár pontban kedvet szeretnénk csinálni ahhoz, hogy ilyen módon díszítsd otthonod falait.

Élethű alkotások

Ne csak egyszerű falidekorként tekintsünk a vászonképekre, lássuk meg a bennük rejlő lehetőségeket! A nagy méret és felbontás, a vászon textúrája ugyanis igazán élethű alkotásokat képes előhívni, az apró részletek és színek még hangsúlyosabbá válnak egy egyszerű fotónyomtatáshoz képest. Már-már műalkotásokról is beszélhetünk az esetükben, melyet a megfelelő elhelyezés és az opcionális keretezés még jobban kiegészíthet.

Jelen és múlt találkozása

Ugyan bármilyen képet elkészíttethetsz vászonkép formájában, jelen esetben az emlékekről, a személyes pillanatok előhívásáról szól e cikk. Ha ezt olvasod, valószínűleg már van egy elképzelés a fejedben azt illetően, hogy mit is látnál szívesen nagyban a faladon, de azért mi hoztunk pár ötletet:

  • Kollázs ballagási fotókból, amely megmutatja a generációk hasonlóságait és különbségeit.
  • Esküvői képek – de nem feltétlenül a beállított, hanem a kreatív fotózás eredményei, pillanatképek a csokordobásról, a pohárköszöntőkről, az anya-fiú, apa-lánya táncról.
  • A baba érkezését bejelentő fotók, melléjük szerkesztve az újszülött első fényképével.
  • Születésnapkor elkapott megható momentumok.
  • Egy-egy fellépés, előadás, díjátadó fontos jelenete.
  • Évfordulós fényképek.
  • A kedvenc nyaralások emlékei, és még sorolhatnánk a sort.

Tartós és örök értékek

A nyomtatási technikánál fogva ezek a képek évtizedek múlva is boldogítják majd tulajdonosaikat, akár generációról generációra örökíthető emléktárgyakká válhatnak. Ugyanis nem fakulnak meg akkor sem, ha telik az idő, és ha napos helyre akasztottuk őket a nappali vagy hálószoba falán. 

Esztétikus és maradandó alkotásokról van szó, amelyekbe érdemes beruházni. Akár ajándékként is jól teljesítenek, karácsonyra, ballagásra, születésnapra is kedves meglepetésként szolgálhatnak az ünnepeltnek, különösen a családtagoknak. 

Mindössze annyi a feladatunk, hogy kiválasztjuk a nagy felbontású fotót, a kívánt méretet, keresünk egy megbízható vállalkozót, és leadjuk a megrendelést. Nemsokára pedig büszkén vehetjük majd kézbe emlékünk vászonképes változatát.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: vaszonkepem.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.