A karantén ideje alatt ment férjhez Gesztesi Károly volt felesége, Csarnóy Zsuzsanna, aki a Drága örökösök című sorozatban alakítja Valit. A színésznő egy olyan férfit választott társául, aki közel három évtizeden át élt függőként.

A pandémia alatt

A színésznő a Best magazinnak beszélt a kapcsolatáról és a pandémia alatti időszakról.: „A pandémia időszaka nekem az elmélyülés, a gondolkodás időszaka volt. Azon gondolkodtam mi hiányzik az életemből? Egy szerelem egy társ, mert ez így egyedül nem természetes. Kértem az Jóistent mondván hálás lennék ha egy valódi és igaz szerelmet elém sodorna” – mesélte a lapnak a Zsuzsanna, akinek imái aztán meghallgatásra találtak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A megismerkedésük

A karantén alatt egyszer mozdultam ki otthonról egy alig ismert baráti társaság meghívására – árulta el a színésznő, aki aztán ezen a találkozón, egy erdei faházban ismerte még későbbi szerelmét.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Szerelem első látásra

Megpillantottam és azt kérdeztem ki lehet ez a nő. Részemről szerelem volt első látásra, egyszerűen tudtam, hogy őt fogom feleségül venni” – vette át a szót Péter. „Ott állt előttem egy sugárzó, jókedv tiszta lelkű ember, akiből áradt a szeretet és akivel olyan dolgokról beszélgettünk amikről azzal sem szoktam akiket évek óta ismerek” – mesélte a megismerkedésük kapcsán a színésznő.

Drogfüggő volt, hajléktalanként élt

Péter hamar, kertelés nélkül megvallotta Zsuzsannának, hogy közel harminc éven át drog és alkoholfüggő volt. „Majdnem mindent és mindenkit elvesztettem a drogok és az alkohol miatt” – vallotta be Péter, aki azt is elmondta, heroinfüggőként élte az életét, sokáig intravénásan adta be magának a szert. Saját bevallása szerint emberi roncs volt, végül pedig az utcára került és hajléktalan lett.

Majdnem meghalt

A férfi ebben az időszakban a halál közelébe került, üszkösödni kezdett a keze és a lába, valamint súlyos májgyulladást kapott. Azonban egyszer csak újra elkezdett benne dolgozni az élni akarás ösztöne, majd egy hét hónapos rehabilitáció segítségével sikerült letennie a szereket. Mostanra már hét éve tiszta.

Hamar jött a lánykérés és az esküvő

Majdnem elájultam, de arra gondoltam, hogy ennek a férfinak aki ekkora veszteségeken ment át az életében nem maradt más választása a szívében mint szeretni és hálásnak lenni– mondta a színésznő annak kapcsán hogy hogyan reagált, amikor Péter a függőségeiről vallott neki.” – mondta Zsuzsanna, akinek a kezét még pandémia alatt kérte meg Péter, tavaly februárban pedig össze is házasodtak.

Gesztesi Károly első felesége volt

Csarnóy Zsuzsanna egyébként az ideje korán elhunyt Gesztesi Károly első felesége volt. Kapcsolatukból egy közös gyermek született, Gesztesi Máté. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Napra pontosan három éve halt meg Gesztesi Károly – a színészlegenda emlékét méltó módon őrzik a budakalászi temetőben. Imádta a villáját, itt akart megöregedni

Kiemelte kép: Csarnóy Zsuzsanna – Forrás: RTL Klub