A jól ismert tévés újságíró, egyetemi tanár Havas Henrik csúnyán megjárta 2017-ben, amikor az RTL-es ValóVilágban híressé vált Baukó Éva nyilvánosan arról beszélt, hogyan zaklatta őt a Tanár úr. Ezt követően Havasnak távoznia kellett az ATV-ből és szinte minden nyilvános szereplése megszűnt, a karrierjét mintha elvágták volna. Az ügy most újabb fordulatot vett: Havas Henrik beperelte Baukó Évát. A celebhölgy most feldúltan adott interjút az RTL Fókusznak, a videót a cikkünk alján nézheted meg.

Havas Henrik karriere megtört

Havas Henrik karrierjének alaposan betett a Baukó-ügy, ugyanis 2017-től alig látni őt képernyőn, szinte sehová sem hívják szerepelni, dolgozni. Az agglomerációban, Kisorosziban élő tévés újságíró, egyetemei tanár az idejének a nagy részét otthon tölti. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyos vádak

Baukó Évaazt állította, hogy amikor 13 évvel ezelőtt Havas Henrik a személyi asszisztense volt, Havas zaklatta és megzsarolta, hogy ha nem lesz a szeretője, tönkreteszi. Havas akkor az ATV-nél dolgozott, egy belső vizsgálat után nem hosszabbították meg a szerződését.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Felizzott a 3 éves ügy

Havas Henrik szerint azt a látszatot keltettéka tévétársaságnál, hogy az eredmény elmarasztaló volt. Most 20 millióra perli az ATV-t, a perben tanúként beidézték Baukó Évát is. Néhány napja azonban ismét felizzott a három évvel ezelőtti sztori, ugyanis Havas Henrik többmilliós személyiségjogi pert indított az egykori ValóVilág-játékos ellen.

Fiatal pipi

Baukó Éva így mesélt: „Jól néztem ki akkoriban is és az ismerősömnek az volt a célja, hogy a Henriknek valamilyen fiatal pipit intézzen” – mondta Bautó Éva az RTL Fókuszban szerda este.

Barátnő, albérlet, tanulmányok

A ValóVilág celebje azt állítja, hogy egyetemi évei alatt Havas Henrik titkárnője volt három hétig. Azt mondta, hogy a Tanár úr rendszeresen szexuális célzatú mondatokkal bombázta. Havas állítólag felajánlotta neki, hogy legyen a barátnője és fizeti az albérletét, valamint a tanulmányait.

Himi-humi

„Nekem ez nagyon kínos volt. Próbáltam hárítani, hiszen én akkor 25 éves fiatal lány voltam, aki vidékről felkerült Budapestre” – mondta Baukó Éva. Azt állítja, azért nem tett korábban rendőrségi feljelentést mert naiv volt és úgy gondolta, jobb ha ebből az egészből kimarad. Akkor úgy gondolta Havassal szemben majd úgyis „elhimi-humizzák” az egészet.

Havas azt állítja, semmilyen kapcsolata nem volt Baukóval

Havas Henrik közben a Blikknek azt állította, soha semmilyen munkakapcsolat nem volt közte és Baukó Éva között, amit igazolni is tud.

Koronatanú

A celebhölgy szerint, van 3-4 koronatanú, akik megtudják erősíteni, hogy látták őt Havassal és azt is, hogy Havas úgy mutatta be mint a titkárnőjét. Elmondta, hogy adminisztratív feladatokat kellett elvégezni az újságírónak, akitől fizetést is kapott.

Zaklató SMS

Baukó Éva állítja Havas Henrik szexuálisan zaklató sms-eket küldött neki. A régi telefonja nincs már még, de elmondása szerint, ha régi sms-eket vissza lehet keresni a telefonszám alapján, akkor lenne bizonyítéka.

Nagyon elegem van

A ValóVilág egykori sztárja azt is elmondta, hogy nem az zavarja, hogy sok millióra perli őt most Havas Henrik, csak az zavarja, hogy állítása szerint Havas tudja, úgy történt minden, ahogy Éva állítja és mégis beperli. „Most már nagyon elegem van” – zárta az interjút Baukó Éva. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az RTL videóját Baukó Évával itt tudod megnézni

Kiemelt kép: Havas Henrik és Baukó Éva – BPK-montázs