A jövő héten megkezdődik az M3 autópálya 19. kilométerénél épülő felüljáró pályalemezének betonozása. A szükséges terelések kiépítésére 2019. március 12-én, kedden kerül sor. A munkálatok elvégzése miatt forgalmi rend változásra kell számítani az érintett szakaszon.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

A terelés kiépítése Budapestről Nyíregyháza irányába vezető oldalon kezdődik, így 08:30-15:00 óra között időszakos forgalomterelések várhatóak az érintett, körülbelül 500 méter hosszú szakaszon. A Nyíregyházáról Budapest irányába vezető oldalon pedig 09:30-15:00 óra között számíthatnak az autósok az időszakos sávzárásokra – írja a Dunakeszipost.hu

A szükséges terelés kialakításához először a belső sáv ideiglenes lezárására kerül sor, majd a betonozás ütemének megfelelően ezeket megnyitják, hogy a külső és a leálló sávok időszakos lezárása is megtörténhessen. Ez idő alatt az autópálya mindkét oldalán legalább egy sávon, 80 km/h sebességkorlátozás mellett folyamatosan haladhatnak az autósok.

Kapcsolódó cikkek:

A Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya csomópont, valamint a csomópont és az 2101. sz. út közötti szakasz építése ütemtervnek megfelelően halad, a beruházás várható befejezése 2019 nyara.

Jelenleg a déli körforgalom csomóponti ágait érintő szegélyépítések zajlanak, folynak a vízépítési munkálatok, illetve sor kerül a vízelvezető árkok burkolására, hordalékfogók kialakítására, valamint az energiatörők telepítésére is.