A Budakeszin élő Détár Enikő őszintén mesélt az RTL Klubtól való távozásáról és a magánéletéről is elejtett pár részletet.

Az RTL műsorvezetője volt

A Budakeszin élő Détár Enikőt, színészként, műsorvezetőként és családanyaként is ismerhetik a rajongók. Ám a legnagyobb szerepei és munkái mellett rengetegen arra emlékeznek leginkább, amikor a Találkozások és a Reflektor magazinok arcaként 2011-ben váratlanul távozott az RTL Klubtól. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Közös megegyezés

A hivatalos bejelentés akkor így szólt: “Május 1-jétől Détár Enikő nem dolgozik az RTL Klubnál: a színművésznő 2003 márciusa óta volt a Találkozások, majd a csatorna sztármagazinja, a Reflektor műsorvezetője. A közös megegyezéssel létrejött elválás, valamint a műsorvezetőcsere nem jelenti a Reflektor tartalmi változását, a műsor továbbra is változatlan formában és tartalommal jelentkezik” – idézi Kotroczó Róbert hírigazgatót a csatorna közleménye.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kirúgták

Détár Enikő most a Hot Magazinnak adott interjújában Enikő elárulta: tulajdonképpen kirúgták a csatornától. „Fogalmazhatunk úgy is, hogy kirúgtak. Nem haragszom senkire, arra gondolok, hogy ez is megvolt nekem. Másfél éves volt Zsebi, amikor István Danival felváltva szerepeltünk a képernyőn. Nagyon kevés ember kapott annyit az élettől, mint én. Szeretem az életemet!” – fogalmazott.

Nagyon büszke

Mint mondta: „Dolgoztam színházakban és kereskedelmi csatornáknál is. Amire nagyon büszke vagyok: Patrick Dempsey-vel játszhattam együtt filmen, a Bűn és bűnhődésben én voltam Jelizaveta” – mesélte a művésznő, aki élete másik hatalmas változásáról, a kilenc évvel ezelőtti válásáról is ejtett pár gondolatot.

Az új szerelme egy angoltanár lett

„Akkoriban nagyon nehéz volt, de a gyerekeink összekötnek minket. És nagyon hamar egymásra találtunk a párommal, Péterrel. Fiatalabb nálam, civil, angoltanár. Jót tett ez a kapcsolat mindkettőnknek, jól megvagyunk. Már nyolc éve” – mondta Enikő.

Mákosguba

Nemrég Gluténmentes mákos gubát készített budakeszi otthonában Détár Enikő. A finomság készítése közben a művésznő megmutatta a párját, a kutyáját és a házát. Időközben betoppant hozzá Győri Ottilia, Budakeszi polgármestere, akivel együtt ették meg az édességet. A sütés-főzésről videó készült, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Mindent megmutatott

A Budakeszin élő művésznő sütés-főzés közben megmutatta a nappaliját, a konyháját, láthatjuk élete párját és cuki kékszemű kutyáját, amely lustán figyeli a házban zajló eseményeket.

A gondoskodó sztár

„Az én szeretetnyelvemhez hozzátartozik, hogy legyen ilyenfajta gondoskodás, de nem minden nap, mert az egyszerűen nem fér bele az életembe” – mondta Détár Enikő, miközben a kiflire locsolta a tejjel kevert mákot, majd betoppant hozzá Győri Ottilia, Budakeszi polgármestere. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem először

Détár Enikő és Győri Ottilia nem először szerepelnek együtt egy videóban. Korábban a Détárék utcája környékén tapasztalható vízelvezetési ügyek miatt szerepeltek együtt, de a budakeszi polgármester Détár Enikő és Rékasi Károly közös gyermekével, Rékasi Zsigmonddal verset is mondott már egy videóban. Ezt ide kattintva lehet megnézni.

Itt van Détár Enikő otthonában készült videó

Kiemelt kép: Détár Enikő