A P. Mobil legendájára újabb műtét vár a daganatos betegsége miatt, pedig néhány évvel ezelőtt már megküzdött a rákkal, sőt többször műtötték, a fél máját eltávolították, valamint 16 kemoterápiás kezelést is kapott.

Újra műteni kell

Schuster Lóránt hét évvel ezelőtt felépült, még az orvosok is a csodájára jártak, a zenész jelenleg is fáradhatatlanul dolgozik, azonban most egyfelől a térde miatt kell kés alá feküdnie, másfelelő a daganatos betegsége miatt is hamarosan ismét operálni kell. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Folyamatosan dolgozik

A legendás zenész most a Blikknek beszélt az állapotáról, mint mondta, ő bírná a tempót, ám a lába nem. “Mindkét térdem kikészült, így acél protézist kaptam az egyik lábamba, a másikat majd ősszel műtik ugyanígy. Egyébként jól érzem magam, a tehetetlenség, ami bosszant, de itthonról is folyamatosan dolgozom.”

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Lábadozik

“Két hónapja lábadozok, olyan, mintha sitten lennék, azzal a különbséggel, hogy jobb a koszt, és van ablak” – mondta a zenész, aki a napokban tölti majd be a 73. életévét.

Új lemez

Schuster a fájdalmai ellenére folyamatosan dolgozik, most is a P. Mobil basszusgitárosával munkálkodnak egy új lemezen, sőt hamarosan egy 78-as koncertfeldolgozást is ki szeretnének adni, valamint júniusban szabadtéri koncertre készülnek több magyar városban is. “Ha talicskán kell odatolni, akkor is ott leszek!” – mondta.

Nem foglalkoztatja az idő múlása

A legendát egyébként az idő múlása sem foglalkoztatja különösebben, a születésnapja sem érdekli, ám az is tény, hogy az utóbbi évek egészségügyi problémáit követően lenne mit ünnepelnie. “Ha kérdezik, hogy vagyok, azt szoktam mondani, még élek, és ez jó. Tulajdonképpen csoda, hogy élek.”

Rengetegszer műtötték

“Megszámolni sem tudnám már, hányszor operáltak rákkal. Hamarosan újra korrekcióra lesz szükség, mondtam is az orvosnak, hogy annyiszor felvágtak már, hogy csak tegyenek be egy tépőzárat végre.”

Kis dolgokban rejlik az ünnep

A zenész arról is beszélt a portálnak, hogy nem tart semmilyen ünnepet, neki az igazi ünnep a kis dolgokban rejlik, úgy mint egy jó könyv, egy jól sikerült fellépés, vagy ha éppen az unokájával lehet.

Ez is érdekelhet:

“Ha a járőr nem hagyja ott a gyermekemet magára a füstölő lakásban, akkor a fiunk még ma is élhetne” – Babicsek Bernát szülei ügyvédhez fordultak, sok a kérdés fiuk halála körül

Hiányolja a pályatársait

A P.Mobil egyébként jövőre lesz 50 éves, ám maga a zenekar már előtt is létezett Gesarol néven, így már 53 éve annak, hogy Schuster Lóránt vezeti azt. A zenészlegenda azt is elmondta, hiányolja a pályatársait, akik a covid idején hunytak el. “Sokan mentek el az utóbbi időben. Balázs Fecó, Kóbor János… Rossz érzés látni, hogy hullanak a kollégáim. Úgy érzem magam, mint egy fa a domboldalon, amely mellől sorban dől ki a többi fa – mondta szomorúan a zenész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Schuster Lóránt – Forrás: HírTv