VIP, vagyis fontos, kiemelt személyek szállítására specializálódott fekete Mercedes mikrobusz ütközött egy fehér Daewoo-val a Rózsák terén. Fontos utas most ugyan nem volt a Merciben, a sofőr azonban olyan rosszul lett a baleset után, hogy kórházba kellett vinni.

Veszélyes hely

Az erzsébetvárosi Rózsák terén az Izabella utca – Dohány utca kereszteződés eddig is veszélyes helynek számított, de az utóbbi pár napban valami rejtélyes okból egymást érik a balesetek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Levált az eleje a Mercinek

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nem adott elsőbbséget

Csütörtök délelőtt például a templom mellett, az Izabella utcán haladó Mercedes mikrobusz vezetője felejtett el megállni az elsőbbségadás táblánál és a Dohány utcán szabályosan közlekedő Daewoo Lanos oldalának ütközött, amitől a Daewoo a járdára csapódott, eközben szerencsére senkit sem ütött el.

A Daewoo oldala behorpadt

Kórházba vitték

A Lanosban a két, jobb oldalon ülő utas könnyebben megsérült – a hátul ülőnek a biztonsági öv okozott könnyebb sérülést, a Mercedes sofőrje pedig ugyan nem sérült meg, de nem sokkal a karambol után rosszul lett, így őt is kórházba kellett szállítani.

Kiszakadt a zár

Egy Volvó is így járt

A dél-koreai autó mögött található kerítésbe egyébként a hét elején egy Volvo csapódott bele egy ütközés hatására, de szemtanúk elmondása szerint volt már a héten trolibusz – autó ütközés is, illetve vasárnap Citroën és Honda ütközött, annál az esetnél nem történt személyi sérülés. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kereke is leszakadt

Rendőrök helyszínelnek

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián