Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt Manuel hat évvel ezelőtt két társával ellopta a Noé Állatotthon Alapítvány adományperselyét. A kártalanítás pedig elmaradt…eddig.

Hamar megfogták őket

A tolvajok egyébként annak idején talán nem is gondoltak rá, de a terület be volt kamerázva. A fiatalokat aztán hamar előkerítette a rendőrség, és fejenként 20 ezer forint visszafizetésére, illetve 50 óra közmunkára kötelezték őket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem fizettek

Ezt a pénzt azonban azóta sem fizették meg, éppen ezért A Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője, Schneider Kinga napok óta pörgeti a visszaszámlálót a Facebook-oldalán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vártak

Arra vár, hogy Manuel kártalanítsa a menhelyet, miután a rapper és három társa 6 évvel ezelőtt ellopta az állatotthon adományperselyét és a pénzt azóta sem adták vissza…legalábbis egészen mostanáig, ugyanis a szóvivő most friss fejleményekről számolt be a közösségi oldalán.

Jelentkezett Manuel

„Srácok! Egyelőre csomagoljátok el a pattogatott kukoricát…Ma felhívott Manuel személyesen, miután meghallgatta a tegnapi Bochkor interjút” – kezdte posztját a közösségi oldalon Schneider Kinga.

Kérdőjelek az elmúlt 6 évből

„20 percet beszélgettünk, mindannyian elmondtuk emberi módon az üggyel kapcsolatos gondolatainkat, érzéseinket. A beszélgetés végére azt gondolom, hogy ő megértette az elmúlt 6 év kérdőjeleit. Én pedig szeretném hinni, hogy megismertem valakit, akinek elhihetem és elfogadhatom a bocsánatkérését, mert valóban komolyan gondolja”

Megérkezett a pénz

‘Már meg is érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány számlájára az eddig elmaradt kártalanítás összege, sőt megtoldva még segítséggel. És a beszélgetésünk hamarosan folytatódik, további közös együttműködés lehetőségével”

Pozitív fordulat

„Szeretnék hinni a fentiekben Köszönöm, hogy az elmúlt napokban velem voltatok. Nektek is köszönhetően vett ez az ügy pozitív fordulatot” – zárta gondolatait a szóvivő. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Kínos és piti ügy: Manuel társaival ellopta egy állatotthon adományát, azóta sem adta vissza a pénzt

Kiemelt kép: Manuel – Forrás: RTL Klub