Ki nem gondolkodott néha azon, hogy hogyan lehetséges az, hogy a fodrászszalonokban olyan varázslatos frizurák készülnek, amelyeket otthon szinte lehetetlen utánozni? Nemcsak a friss vágás vagy a professzionális eszközök állnak a háttérben, hanem azok az alapanyagok is, amelyek képesek kihozni a maximumot a tincseinkből.

A formázáshoz minőségi formázó is kell!

A Kevin Murphy formázók között pedig pillanatok alatt meg is találjuk ezeket. De mitől különleges ez a márka, illetve miben tudnak többet ezek a készítmények, mint más hasonló termékek? Ismerjük meg őket közelebbről is!

Nincs több lelapult frizura!

Először is fontos tudni erről a termékcsaládról, hogy egyszerre alkalmazza a legújabb innovációkat, valamint a különleges, egzotikusnak számító összetevőket annak érdekében, hogy valóban tökéletes eredményeket érhessünk el. De a titok nem csupán ebben rejlik!

A márka komplett rendszerben gondolkodik, megtalálunk a nevükkel fémjelzett készítmények között mindent, amire csak szükségünk lehet. Ez önmagában még nem lenne meglepetés, hiszen sok más gyártó is kínál ilyen csomagokat. Az egyik azonban, amiben a Kevin Murphy termékek kiemelkednek a versenytársaik közül, az az, hogy úgy vannak összeválogatva az alkotóelemek, hogy azok kiegészítsék egymást.

Ennek köszönhetően nem fogunk túlzásba esni semmilyen téren, s így a frizuránk sem fog lelapulni, összeesni az elvárt dús és könnyed megjelenés helyett.

Környezettudatos választás

Ez a márka kizárólag olyan komponenseket alkalmaz, amelyek semmilyen módon nem károsítják a környezetet, sem a bennük élő élőlényeket. De nemcsak ezért ideális döntés azok számára, akik kiemelt prioritással kezelik ezeket a kérdéseket, hanem azért is, mert a készítmények megalkotása során nem történnek állatkísérletek sem. Ezért, ha szeretjük az állatokat, s nem akarjuk tovább rombolni a bolygónk ökoszisztémáját azzal, hogy arra káros termékekkel áldozunk a szépségünk oltárán, akkor válasszunk Kevin Murphy készítményeket.

Válasz minden problémára

Amikor formázókat válogatunk, igyekszünk elsősorban arra a szempontra koncentrálni, ami a legfontosabb lenne számunkra a gyönyörű frizura elérésének érdekében. Ez természetesen nagyon sokféle lehet. Például száraz vagy fénytelen is lehet a haj, túl gyorsan zsírosodó, lelapuló, elvékonyodó. Ez a termékcsalád azonban segít kihozni a legtöbbet belőle.

Válogathatunk a száraz samponok, a volumennövelő formázók, a hajvéget vastagító készítmények közül. Habok, spray-k és waxok széles kínálata vár minket. A tengerparti kócos hatást adó készítményektől elkezdve a göndörítőkön át egészen a vizes hatású frizura elkészítéséhez szükséges formázókig itt valóban beszerezhetünk mindent, amire csak szükségünk lehet.

A formázók nem károsítják, ellenben hidratálják, valamint tápanyagokkal látják el a tincseinket, így ezúttal a formázás nem a hajszálak roncsolását, hanem az egészségét segíti majd, hogy még szebb, dúsabb, ragyogóbb hajkoronával büszkélkedhessünk.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: iqonhair.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.