Frida Kahlo különleges életét mutatja be az RS9 Színház. Törökbálinton a Borongoló estek sorozatában most Détár Enikővel találkozhatunk, lesz zene, dal és zenés vers is. Az Erkelben Ringató foglalkozásra várják a mamákat, papapákat, piciket, az Art+ Cinemában pedig skandináv filmfesztivál indul az északi kultúra szerelmesinek. Biatorbágyon a KisVillában Éles Gábor triója gondoskodik a kellemes estéről.

Frida Kahlo balladája az RS9-ben

Frida Kahlo a huszadik század egyik legkülönösebb sorsú festője, legizgalmasabb asszonya, legnagyobb hatású, sajátos, csak rá jellemző utat járó művésze. Az előadás, mely jórészt Frida írásaira, műveire, valamint Lorca-szövegekre épül ennek az egyedi, kivételes életútnak szubjektív hangulatú megragadására tesz kísérletet.

A Munkácsy Mihály Művelődési Házban

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

„Ébredés“ – Détár Enikő estje Törökbálinton

A Munkácsy Mihály Művelődési Ház Borongoló estjeinek sorában most Détár Enikő műsorára kerül sor. Dalok, versek bensőséges hangulatú esten, zongorán közreműködik Erős Csaba

Ringató az Erkelben

Az Erkel színházi foglalkozásokon a legkisebb korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülők a kodályi elvek alapján. Szeretettel várnak a Ringatóra már néhány hónapos gyerekeket is, és minden olyan anyukát, apukát, nagyszülőt, aki szívesen énekel, játszik együtt a kicsikkel oldott, szeretetteli légkörben. 

Éles Gábor és barátai zenélnek Biatorbágyon

Klasszikus Gitárzene és Jazz a Kisvillában

A KIsVilla egy hely Biatorbágyon, amely megállásra késztet. Most nem „kisVillás” reggelit ajánlunk, hanem egy kellemes zenés estet az Éles Gábor trió közreműködésével 19 órától. Könnyű vacsora is kérhető a lágy dallamok mellé.

Premier előtti vetítések

Skandináv Filmfesztivál az Art+ Cinemában

A fesztivál keretein belül egy héten át a legkiválóbb északi filmek kerülnek vászonra az Art+ Cinema két mozitermében. A programot premier előtti vetítések, hazai forgalmazásba nem kerülő játék- és dokumentumfilmek színesítik.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: rs9.hu