Csütörtökön délelőtt egy holttestet találtak a szegedi Sancer-tavak Fraknói utcai részénél. A helyszínről származó információk szerint gyerekek vették észre az alacsony vízben, arccal lefelé lebegő testet. A helyszínre már megérkeztek a rendőri egységek, a mentők és a vízimentők is.

Holttestet találtak

Információink szerint csütörtökön délelőtt egy holttestet találtak a szegedi Sancer-tavak, Fraknói utcai részénél. Úgy tudjuk, hogy gyerekek lettek figyelmesek az alacsony vízben, arccal lefelé lebegő testre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már a helyszínen az egyenruhások

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy a helyszínen már kint vannak a rendőri egységek, valamint információink szerint a mentősök és a vízimentők is. A rendőrség általános közigazgatási rend szerint vizsgálja az eset körülményeit – írja a szeged365.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tragédia kenuzás közben

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg néhány hete, hogy életét vesztette egy budapesti férfi a Győr-Moson-Sopron vármegyei Dunaszigetnél. Három ember kenuzás közben, eddig tisztázatlan körülmények között vízbe borult. Ketten ki tudtak úszni a partra, egy 47 éves budapesti személy azonban elmerült a vízben.

Nem tudták megmenteni

Az esettől 70-80 méterre a borulás helyszínétől megtalálták a férfit, akinek életét a mentőszolgálat munkatársai hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták megmenteni. Az esetet a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kétségbeesett keresés

Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu megírta: napokon át kétségbeesetten keresték azt a 20 éves fiatalt, aki Siófokon tűnt el. A helyszínről származó információk szerint N. Alex egyik fiatal barátjával ment le a Balatonra, a fiú pedig egy délutáni strandolás közben ment bele a vízbe, amikor egyik pillanatról a másikra nyoma veszett.

Nem bukkantak rá

A fiatal eltűnését rögtön jelezték és keresni is kezdték. Ismerősei értesítették a rendőröket, de napokig ők sem bukkantak rá a férfire. Az ismerősök arra kértek mindenkit, hogy segítsenek megtalálni Alexet. „Balatonon nyaralt, és Siófokon délután 17:00 óra tájékában hirtelen elmerült a tóban, és azóta nem hallottunk róla! Rendőrök keresték, de semmi infó” – írta a férfi egyik ismerőse a világhálón.

„Könyörgök, segítsenek!”

„Eltűnése pillanatában egy térd fölé érő fekete nadrágban volt! Kérjük, ha bárki látta, vagy hallott róla, értesítsen. Könyörgöm, segítsenek!” – kérték könyörögve.

Megtalálták

Vasárnap aztán megérkezett a hír: megtalálták a fiatalember holttestét. A Tények tudósítása szerint Alex a barátnőjével vizibiciklizett, amikor megtörtént a baj. A fiú lecsúszott a csúszdán, majd elmerült. Állítólag nem tudott úszni.

Azonnal keresni kezdték

A történtek után a barátnője segítséget kért: azonnal keresni kezdték, de nem találták meg. A strandolók hosszú időn át látták a víz felett körözni a rendőrhelikoptert, illetve a vízirendőrök is kutattak a fiú után. Végül egy járókelő vette észre a víz tetején lebegő holttestet, amit a partra hoztak és azonosítottak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció