Kiderült, hogy halt meg az az 58 éves férfi, aki vasárnap este szenvedett balesetet a főváros közelében. A sofőr eddig ismeretlen okból lehajtott az útról, autója átpördült a tetején, majd a vízelvezető árokban állt meg az M0-s autóúton.

Mini Cooperrel haladt a férfi

Egy Mini Cooperrel igyekezett egy 58 éves férfi vasárnap délután fél 7 körül az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felől az M5-ös autópálya irányába. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lesodródott az úttestről

Törökbálint térségében, az M7-es lehajtót elhagyva, a 4. és 5. kilométerszelvény között eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát gépjárműve felett, jobbra lesodródott az úttestről, átvágott a sávokon, majd felhajtott az autóút mellett található partfalra.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Maga alá temette az autója  

A Mini ezután a partfalról leborult, átpördült a tetején, majd a vízelvezető árokban, a kerekein állt meg, immáron a forgalommal szemben. Az autót vezető férfi vélhetően nem használta a biztonsági övét, mivel kizuhant az autóból, amely maga alá temette, amikor átfordult a tetején.

A helyszínen életét vesztette

A sofőr a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Műszaki mentés céljából a törökbálinti hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, az egység áramtalanította a járművet.

A kerekein állt meg az autó

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A vízelvezető állította meg a személygépkocsit

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Egész este helyszíneltek

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A leállósávban kötött ki

Mivel a Mini roncsa a leállósávban kötött ki, az amúgy is gyér, vasárnap esti forgalmat nem akadályozta, így forgalomkorlátozásra nem volt szükség. A rendőrség megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Szörnyű balesetek sora

Vasárnap több ember is életét veszítette balesetben. A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy a Ferihegyi gyorsforgalmi úton közlekedett egy kombi Honda reggel, majd a Csévéző úti felüljárót elhagyva eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra.

Nem tudta elkerülni

Szemből egy magyar rendszámú, utasokat szerencsére nem szállító, MAN márkájú turistabusz éppen ekkor ért oda. A buszsofőr megpróbált lehúzódni járművével, ennek érdekében balra rántotta a kormányt, de a szalagkorlát miatt nem igazán volt mozgástere. A Honda nagy erővel a busz bal első sarkának vágódott, majd megpördült és a saját sávjában, a forgalommal szemben állt meg. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a személyautó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az abban utazó két középkorú férfi beszorult a roncsba és azonnal életét vesztette. A halálos balesetben érintett autóban lószereket találtak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: halálos baleset az M0-s autóúton. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK