A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére éjjel egy óra előtt pár perccel érkezett bejelentés arról, hogy meghalt egy ember Budapest 7. kerületében, a Klauzál téren. Az elsődleges adatok alapján az egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfi halálát idegenkezűség okozhatta.

Holttest a Klauzál téren

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2023. augusztus 10-én 0 óra 55 perckor érkezett bejelentés egy Budapest, 7. kerület, Klauzál téren elhunyt személyről. Az elsődleges adatok alapján az egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfi halálát idegenkezűség okozhatta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyomozást indítottak

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emiatt halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – számolt be róla a police.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Halott nő a lakásban

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy egy fiatal nőt találtak holtan egy fővárosi lakásban, a feltételezett elkövető után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. A rendőrség a közleményében azt írta, egy 13. kerületi lakásban július 13-án, csütörtök este 22 óra 30 perc körül találtak rá a nőre.

Kiadták az elfogatóparancsot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. A feltételezett elkövetőt, egy 35 éves férfit az életvédelmi osztály nyomozói azonosították, ellene elfogatóparancsot adtak ki – írta a police.hu.

Döbbenet a Véső utcában

A Véső utcai társasház felbolydult a történtek óta, a házban élők azóta is megdöbbenve nézik a harmadik emeleti lakás lepecsételt ajtaját. A helyiek úgy tudják, a két fiatal alig pár hónapja ismerte egymást.

Éktelen ordibálás

„Nemrég ismerkedtek meg, ha minden igaz, nagyjából olyan három hónapja. Nem is volt eddig igazán semmi gond. Tegnap délután azonban éktelen ordibálásra lettünk figyelmesek – mondta a Borsnak egy házban lakó.

Kiabálás, majd síri csend

„Nem tudjuk, mi történt, de olyan délután négy-öt körül borzalmas ordibálás jött a lakásból, aztán pedig síri csend lett. Kicsit hátborzongató volt, de erre a szörnyűségre nyilván senki nem gondolt, ami történt” – tette hozzá.

A gyilkos értesítette a rendőröket

A férfi az eset után elmenekült, és ő maga értesítette a zsarukat arról, hogy mit is tett. Néhány nappal később, a Római parton fogták el. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció