A hölgy alig három hete kapta meg a jogsiját, beült a kis Opel Corsába és elindult hazafelé hétfő este. Figyelmetlenül kanyarodott az útra, nem vette észre az érkező autó lámpafényét és elévágott, a BMW nem tudta elkerülni az ütközést, mindkét autó csúnyán összetört.

3 hetes jogsi

Egy BMW kombi haladt két fiatal utassal hétfő este Taksony felől Délegyháza irányába az 5210-es úton. Éppen egy keresztező földúthoz érkeztek, amely lerövíditi a menetidőt Délegyháza felé, amikor nekik jobbról egy Opel Corsa hölgy vezetője 3 hetes jogosítvánnyal figyelmetlenül hajtott fel az útra, ahol éppen tempósan ment a BMW. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ennyi maradt meg az Opelből

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Opel hátuljába csapódott

A fiatalember bár erőteljesen fékezett és elrántotta a kormányt, de így is az Opel bal hátuljába csapódott. A nagy erejű ütközés következtében mindkét autó lesodródott az úttestről.

Alig maradt valami a BMW elejéből

Kukoricásba csúszott a BMW

A BMW háttal az út menti kukoricásba csúszott, az Opel pedig a földút melletti árokban, szintén a kukoricatáblában kötött ki. A balesetet okozó sofőr könnyebben sérült, férfi utasának viszont eltört az egyik válla, annak ellenére, hogy mindketten használták biztonsági övüket.

Így nézett ki közelről a Corsa

Megütötte a légzsák

A BMW vezetője nem szenvedett sérüléseket, hölgy utasát viszont megütötte a légzsák fedele, őt kórházba szállították a mentőszolgálat szakemberei.

Kiszakadt a BMW kereke

Feszítővágó kellett

A karambolhoz kivonultak a szigetszentmiklósi és a fővárosi hivatásos, valamint a délegyházi önkéntes tűzoltók is, akik feszítővágóval szabadították ki a súlyos sérült utast. A műszaki mentés idejére teljesen lezárták az 52101-es összekötő utat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.