Csütörtök hajnalban felsővezetéki zárlat miatt egy ideig szünetelt a forgalom a Nyugati pályaudvar területén, valamint a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező, továbbá a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között. A forgalom 5 órakor megindult, de a reggeli csúcsidőben jelentős változásokra, késésekre és vonatkimaradásokra kell számítani a Nyugati pályaudvarra érkező és onnan induló vonatoknál!

Felsővezetéki zárlat

Csütörtök hajnalban felsővezetéki zárlat miatt egy ideig szünetelt a forgalom a Nyugati pályaudvar területén, valamint a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező, továbbá a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között. A forgalom 5 órakor megindult, de a reggeli csúcsidőben jelentős változásokra, késésekre és vonatkimaradásokra kell számítani a Nyugati pályaudvarra érkező és onnan induló vonatoknál! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha Esztergom vagy Veresegyháza felől jönne

A Mávinform tájékoztatása szerint általában az esztergomi Z72-es vonatok Angyalföld állomáson, a veresegyházi S71-es és G71-es vonatok Rákospalota-Újpesten, a monori S50-es vonatok és a lajosmizsei S21-es vonatok Kőbánya-Kispesten fordulnak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Gond van Monor felé

Nem közlekednek az alábbi elővárosi vonatok: a Nyugati pályaudvarról Monorra S50-es: 4:39 (2710), 6:06 (2740), 6:33 (2712), a Monorról a Nyugati pályaudvarra S50-es: 5:02 (2719), 5:37 (2729), 7:07 (2759), 7:42 (2717) induló szerelvény.

Késések és kimaradások

A reggel 6 órakor kiadott újabb tájékoztatás szerint a Nyugati pályaudvaron lévő korábbi és fennálló korlátozás miatt a reggeli csúcsidőben jelentős változásokra, késésekre és vonatkimaradásokra kell számítani a Nyugati pályaudvarra érkező és onnan induló vonatoknál.

Forgalmi változások

A lajosmizsei S21-es vonatok Kőbánya-Kispesten fordulnak és esetenként rövidebb útvonalon közlekedhetnek a ceglédi, a szobi és a veresegyházi vonalon a fővárosba reggel érkező vonatok.

Figyeljék a fejleményeket!

Akik a jelzett útvonalon utaznak, mindenképpen figyeljék a híradásokat, a Mávinform facebook-oldalát és a különböző applikációkat, hogy friss hírekhez jussanak. Az utasoknak türelmet és kitartást kívánunk!

Segítettek

Augusztus elején adtunk hírt arról, hogy egy vonat utasainak segítettek a nagykátai hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók Tápiószecsőn, a Kodály Zoltán utcánál. A szerelvény műszaki hiba miatt megállt a nyílt pályán, és nem tud továbbmenni. 

Ez volt az oka

A rajta utazó tizenöt ember az egységek közreműködésével száll át a mentesítő vonatra. Tápiószecső és Sülysáp között az egyik vágányon nem közlekedhettek a vonatok felsővezetéki zárlat miatt – adott tájékoztatást a Mávinform. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció