Két kamionbalest is történt délelőtt az autópályák Budapest környéki szakaszán. Az Mo-M5-ös autópálya felé megállították a forgalmat. Az MO-ásnál a sor vége Diósdnál van. Szinte lehetetlen a hazajutás Halásztelekre. Érdről sem lehet megközelíteni a 6-os főútat. A másik érintett szakasz az M1-es autópálya.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

Az M1-es autópályán, a terelt szakaszon, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 21-es km-nél egy kamion behajtott a Budapest felé vezető átterelt forgalmi sávra. Aki a főváros felé tart, a 31-es km-nél, az átterelésnél, maradjon a Budapest felé vezető oldal belső sávján, ne térjen át a terelt szakaszra. Hegyeshalom felé rendőrök irányítják a közlekedést. Mindkét irányba több km-es torlódás alakult ki, aki teheti az 1-es főúton kerüljön.

Az M0-s autóút, az M5-ös autópálya felé a 20 -as km-nél több jármű ütközött össze. Az M5-ös autópálya felé megállították a forgalmat, az ellenkező oldalon egy mentőautó foglalja el a belső sávot. Mindkét irányba óriási a torlódás, ezért aki teheti kerülje el az M0-s autóút Csepel-szigeti szakaszát.

A 6-os útról lehetetlen az M0-ra felhajtani, így már a Campona felüljárójánál van a sor vége kifelé, Érdről ugyanígy lehetetlen a 6-oson befelé menni. Halásztelekre jelenleg Csepelen keresztül lehet hazajutni.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel, FB/Balesetinfo