Halálos baleset történt szombaton kora hajnalban Budapest 21. kerületében, amikor villanyoszlopnak ütközött egy személyautó. A tragédiában egy fiatal nő vesztette életét – jelentette a rendőrség.

Tragédia kora hajnalban

Halálos baleset történt szombaton kora hajnalban Budapest 21. kerületében, amikor villanyoszlopnak ütközött egy személyautó – tájékoztatott Budapesti Rendőr-főkapitányság. A Katasztófavédelem információi szerint a csepeli Plútó utcában történt ütközés során a jármű kitört egy tűzcsapot és kidőlt egy villanyoszlop is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy fiatal nő halt meg

A tragikus balesetben egy fiatal nő vesztette életét – jelentette a rendőrség.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szörnyű baleset Lajosmizsénél

Egy ember meghalt, miután három személyautó összeütközött Lajosmizse közelében pénteken. Egy Lajosmizse felé tartó kocsi az 5-ös főút 72-es kilométerénél áttért a szemközti sávba, ahol először érintőlegesen ütközött egy személyautóval, majd frontálisan egy másikkal.

Nem élte túl

A balesetet okozó 69 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A frontális ütközés másik sofőrjét súlyos sérülésekkel kórházba vitték.

A tragédia helyszíne

A Honvédban is játszott

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy autóbalesetben életét vesztette az osztrák ASKÖ Donau Linz magyar játékosa, a 26 éves védő, Varga Márkó. A labdarúgó fiatalon megfordult a Puskás Akadémia, a Fehérvár és a Honvéd korosztályos csapataiban is, csaknem öt éve szerepelt alacsonyabb osztályú osztrák csapatokban. Legutóbb nyáron igazolt új klubba, és az ötödosztályú SKÖ Donau Linz gárdáját választotta. 

Az utolsó gól

Új csapatában 13 bajnoki egyszer volt eredményes, éppen a pénteki, SPG elleni 6-0-s győzelem alkalmával. Ő szerezte az ötödik gólt.

Döbbenetes részletek

A hét elején újabb részletek derültek ki a döbbenetes balesetről. Elképzelhető, hogy egy forgalommal szembe hajtó sofőr okozhatta a tragédiát. A magyar játékos a felső-ausztriai Pucking mellett autózott az A1-es autópálya Bécs felé menő szakaszán, amikor a forgalom ismeretlen okok miatt leállt. 

Kirepült az autójából

Márkó is fékezett a kocsijával, azonban a mögötte haladó tunéziai férfi már nem tudott időben megállni a kamionjával, és egyenesen a 26 éves fiatalember autójába rohant, Márkó pedig az ütközés után kirepült a gépkocsiból. Bár a férfit ezután újraélesztették és kórházba szállították, életét már nem lehetett megmenteni.

Négyéves kisfia volt

Szombaton, a felső-ausztriai futballmérkőzéseken egyperces néma felállással emlékeztek meg a fiatal futballistáról, klubja pedig Facebook-bejegyzésben köszönt el tőle. Mindenki együtt érez a férfi özvegyével, Viviennel és négyéves kisfiával. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. A cikk fotójának forrása: MTI.