Súlyos baleset történt a Budakeszi úton szombat délután. Nem járnak a BKK járatai, óriási a dugó a környéken.

Baleset a Budakeszi úton

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a 12. kerületben, a Budakeszi úton, a Dénes utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a karambolos járművek áramtalanítását.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták az utat

A balesethez a mentők is kiérkeztek, a hatóságok teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen. A helyszín közelében óriási dugó alakult ki, több kilométer hosszan állnak az autók.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Óriási a torlódás a környéken

Fotó: G.K./BudaPestkörnyéke.hu

Erre tudsz autózni

A környéken autózók azt írják a Facebookon, hogy aki Budapest felől megy Budakeszi irányába, az Hűvösvölgyből a Szépjuhászné felé gond nélkül autózhat.

Nem járnak a buszok

A BKK járatait is leállították. „Baleset miatt nem járható a Budakeszi út a Dénes utcánál. A 22-es, a 22A és a 222-es autóbusz a Dénes utca és a Szépjuhászné, Gyermekvasút között nem közlekedik” – írja a BKK infó.

Erre érdemes kerülni

„Budapest és Budakeszi között a 188-as autóbusz igénybevételét ajánljuk, ami Kelenföld vasútállomás M és Budakeszi, Honfoglalás sétány között sűrűbben közlekedik” – javasolja a közlekedési társaság.

Baleset Gyöngyösnél

Szintén szombat délután, oldalával az árokba borult egy gépkocsi a Gyöngyöshalászt és Karácsondot összekötő út 5-ös kilométerszelvényénél. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben hárman utaztak. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Baleset az M3-ason

Összeütközött két gépkocsi az M3-as autópálya 110-es kilométerszelvényénél, Füzesabony térségében, a Miskolc felé vezető oldalon. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hatan utaztak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, teljes útlezárás mellett dolgoznak.

Riasztást adtak ki

Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki az erős szél veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken a széllökések sebessége meghaladhatja a 70 kilométer/órát is. A riasztások által érintett területeket, járásokat az alábbi hivatkozáson elérhető, folyamatosan frissülő térképen követhetik nyomon.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: G.K.