Vasárnap délelőtt taxik ütköztek frontálisan a Ferihegyi gyorsforgalmi úton, a Határ úti felüljáró és a KÖKI közötti szakaszon. Beszámolónk végén láthatják a helyszínen készült felvételeinket.

Hirtelen fékezés

Egy Peugeot 508 kombi taxi utas nélkül a városközpont felé tartott, amikor előtte lassítottak a járművek. A taxit vezető férfi vélhetően későn vette ezt észre, hirtelen fékezett, azonban ennek következtében a Peugeot a szakadó esőben átcsúszott a szembejövő oldalra. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Frontális ütközés

Ott éppen egy másik taxi, egy fekete Mercedes E osztály érkezett, amelynek vezetője már semmit sem tudott tenni, így a két személyszállító nagy erővel frontálisan egymásba csapódott. Mindkét gépjárműben azon nyomban kirobbantak a légzsákok, mindenki használta a biztonsági övét.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Többen megsérültek

A Mercedesben utas is ült, egy német férfi, aki éppen egy konferenciáról tartott volna hazafelé. Ő is könnyebben sérült, mint ahogy a Mercedes szintén férfi sofőrje is, akinek az orra megsérült a légzsáktól, a mellkasát pedig az öv húzta meg, mindkettőjüket kórházba szállították a mentők. A Peugeot sofőrje a kezén sérült meg, de ő saját felelősségre a helyszínen maradt.

Félpályán haladt a forgalom

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, majd áramtalanították az összetört autókat. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt félpályán, a befelé tartó oldalon haladhatott a forgalom. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK