Két autó ütközött össze egymással Pomázon az egyik útkereszteződésben. Az egyik gépjárműbe beszorult embert a helyi önkéntesek és a szentendrei tűzoltók szabadították ki.

Frontális ütközés Pomázon

Pénteken délután Pomázon a Budakalászi út, Toldi utca kereszteződésében két személygépkocsi frontálisan ütközött egymással. Az egyik autó az árokban kötött ki. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Autóba szorult ember

Az egyik autóba egy személy beszorult, a sérültet a pomázi önkéntesek és a szentendrei hivatásos tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kivizsgálás, lezárás

A szerencsétlenül járt embert ezután a mentők vizsgálták meg. A műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták.

Árokba repült az autó

Fotó: Pomázi Tűzoltóság

Megsérült az autó eleje

Fotó: Pomázi Tűzoltóság

Komoly erőfeszítések árán szabadították ki a sofőrt

Fotó: Pomázi Tűzoltóság

Nem sok maradt a Suzukiból

Fotó: Pomázi Tűzoltóság

Káosz Dobogókőnél

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy pénteken délután, Pilisszentkereszt után, a Dobogókő felé vezető út a jegesedés miatt járhatatlanná vált.

Mindenkinek azt tanácsolják, legyen óvatos

A Vérteserdő Zrt. szintén óvatosságra int, különösen a meredek, sziklás területeken. Fakidőlés főleg az erős szélben fenyeget, ezért ilyen időben nem javasolják a kirándulást. A Budapest körüli erdőkben a szurdokvölgyeket, például a Rám-szakadékot helyesebb elkerülni. A kirándulást megduzzadt patakok nehezíthetik a Pilisi Parkerdő Zrt. területén – hívták fel a figyelmet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Pomázi Tűzoltóság