Frontális balesethez riasztották a tűzoltókat a Leányfalura, ahol két személygépkocsi ütközött össze egymással. Az egyik gépjármű hátsó ülésén két kisgyermek utazott, szerencsére az ijedtségen kívül nem történt bajuk. A helyi önkéntes lánglovagok plüss tűzoltómacival kedveskedtek a kisfiúnak.

Frontális baleset a 11-esen

Frontális baleset történt Leányfalun, a 11-es főúton, ahova a szentendrei hivatásos tűzoltók mellett a leányfalui önkéntesek is kivonultak. A helyszín biztosítása és a járművek áramtalanítása után a kifolyt üzemanyagot is felitatták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két autó ütközött össze

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felitatták a kifolyt üzemanyagot

Kisgyerekek a hátsó ülésen

Az autók biztonsági eszközei tették a dolgukat, ennek köszönhetően mindenki épségben szállt ki a roncsokból, köztük a hátsó ülésen, megfelelő gyerekülésekben utazó két kisgyerek is.

Plüss tűzoltómacival kedveskedtek

Az ijedtséget csökkentendő, tűzoltóink egy plüss tűzoltómacival kedveskedtek a kisfiúnak, aki láthatóan egyből jobb kedvre derült új barátjával a karjaiban.

Plüssmaci nyugtatta meg a kisfiút

Lezárták az egész utcát

Figyelmen kívül hagyta a táblát

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy csütörtök este egy ázsiai nő haladt Opel Crosslanddel a 2. kerületi Vadaskerti úton a Hűvösvölgyi út felé. A Völgy utcához érve figyelmen kívül hagyta a kihelyezett Állj! Elsőbbségadás kötelező táblát és áthajtott volna a villamossíneken. Balról épp ekkor ért oda az 56-os villamos, amely nem állt meg a megállóban, mivel nem volt le- és felszálló utas. Az Opelt vezető nő vélhetően azt hitte, hogy a szerelvény mindenképpen megáll, de tévedett. 

Egy hónapja él Magyarországon

Még csak egy hónapja él Magyarországon, közelebbről Nagykovácsiban, úgy tűnik, még nem minden budapesti specialitást ismer. Az utolsó pillanatban ugyan még megpróbálta elkerülni az ütközést, jobbra elrántotta a kormányt, de ez már késő volt.

Két gyermek is volt az autóban

A villamos az Opel bal elejének csapódott és jobbra kilökte a sín mellé. Az Opelben a vezetőnő mögött a két gyereke, egy fiú és egy kislány utazott, a kislány beütötte a fejét, de ő sem sérült meg komolyabban. A kislányt további vizsgálatok céljából a Heim Pál Gyermekkorházba szállították, vele ment az édesanyja, valamint a bátyja is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Vöröskő TMVE – Leányfalu ÖTE