Frontálisan karambolozott egy autóbusz és egy személygépkocsi Budapest 18. kerületében, a Petőfi utcában, a Dobozi utca és a Bókay Árpád utca közötti szakaszon. A balesetben hárman sérültek meg.

Megcsúszott az autó

Hétfő reggel Budapesten, a zuhogó esőben, egy Honda Civic közlekedett a 18. kerületi Petőfi utcán a Gilice tér felé. A Bókay Árpád utca és a Dobozi utca közötti szakaszon a nedves úttesten, vélhetően a sebesség helytelen megválasztása miatt megcsúszott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezzel a busszal ütközött a Honda

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két gyermek ült az autóban

Ekkor ütközött a szemből érkező, menetrend szerint közlekedő 182-es jelzésű MAN autóbusz elejével. A busz fedélzetén egy utas elesett, ő könnyebben megsérült, a Hondát vezető férfi szintén megsérült, bár a légzsákok kirobbantak az autóban, illetve a hátul ülő két kiskorú gyermeket is megfigyelésre kórházba szállították.

Senki sem szorult be

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, szerencsére senki sem szorult be a Hondába, így csak áramtalanítaniuk kellett a járműveket.

Szinte teljesen összetört a Honda

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK

Elterelték a forgalmat

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt mintegy 2 órán keresztül a 182-es, a 183-as, a 184-es, a 198-as, a 282E és a 284E autóbusz terelve közlekedett, nem érintette a Szarvas csárda tér, a Wlassics Gyula utca, a Dobozi utca és a Varjú utca megállót.

Baleset az M4-esen

Szintén hétfő reggel, összeütközött egy nyerges vontató, egy kisteherautó és egy személygépkocsi az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Üllő térségében, a 26. kilométernél.

Egy ember beszorult a roncsokba

Egy ember beszorult ez egyik járműbe. Őt feszítővágóval szabadítják ki a műszaki mentést végző monori és fővárosi hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanítják a gépkocsikat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, nagy a torlódás.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a 18. kerületi balesetről – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK