Meghalt egy motoros Pest megyében, aki Dunavarsányban ütközött személyautóval.

Frontálisan ütközött

Egyelőre tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy személygépkocsival 2022. augusztus 13-án 11 óra 20 perc körül egy segédmotorkerékpáros. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Fotó: Facebook/Dunavarsányi közösség

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A helyszínen meghalt

A Dunavarsány, Széchenyi utcában történt közúti közlekedési baleset következtében a 67 éves motoros a helyszínen életét vesztette. A motoros életéért közel egy órán át küzdöttek. A baleset körülményeit a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai megkezdték.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Facebook/Dunavarsányi közösség

Rengeteg a baleset

Amint azt a Kékvillogó is megírta egyik baleset követte a másikat szombaton, néhány óra leforgása alatt karambol történt az M70-es autóúton, az M7-esen és az M5-ösön is.

Baleset az M70-esen

A police.hu információi szerint baleset történt az M70-es auótúton. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján 2022. augusztus 13-án 9 óra 30 perc körül az M70-es autópálya 8-as kilométerszelvényében, Tornyiszentmiklós felé vezető pályatestén egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt. A forgalom a leállósávon halad. 

Baleset az M5-ösön

A hatóság tájékoztatása szerint az M5-ösön, Lajosmizse közelében is baleset történt. Az elsődleges információk szerint 2022. augusztus 13-án 10 óra 30 perc körül az M5-ös autópálya 64-es kilométerszelvényében, Lajosmizse közelében több gépkocsi ütközött, emiatt a belső forgalmi sávot Szeged irányába lezárták.

Három autó rohant egymásba az M7-es zalai szakaszán

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján 2022. augusztus 13-án 10 óra 30 perc körül az M7-es autópálya 219-es kilométerszelvényében a Budapest felé vezető pályatesten három személyautó ütközött össze. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Kapcsolódó:

Egyik baleset követi a másikat: hármas és ötös karambol is történt az M7-esen, az M5-ösön is több autó rohant egymásba

Ötös karambol

Az M7-esen egy másik baleset is történt, Siófok térségben öt autó karambolozott. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2022. augusztus 13-án 11 órakor az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 89-es kilométerszelvényében, Balatonvilágos térségében -eddig tisztázatlan körülmények között- öt gépkocsi ütközött össze. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik