Mentő ment csütörtökön reggel Bodrogi Gyuláért. A Nemzet Színésze hajnalban fulladozott, nem kapott levegőt. A városmajori klinikára vitték be. Állítólag nincs közvetlen életveszélyben.

Kórházban

Bodrogi Gyula élettársa, Angéla értesítette Merkely Béla professzort, a neves szívspecialistát, aki azonnal mentőt küldött a művészért. A Kossuth-díjas színészt az intenzíven ápolják, az Index információja szerint nincs életveszélyben.

Fulladt

Gyuszi hajnalban nem kapott levegőt, fulladozott, nagyon melege volt – mondta a lapnak Vass Angéla, a színművész társa. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Telefon a professzornak

Kinyitottam az ablakot, de továbbra sem érezte jól magát, és ekkor telefonáltam Merkely professzornak, a Semmelweis Egyetem rektorának, aki a múltkor, május 18-án is gyakorlatilag megmentette Gyula életét – mondta Vass Angéla.

Vizesedés

A 88 éves színész tüdeje bevizesedett, ez okozta a nehézlégzést. Leszívták a vizet, és az intenzív osztályon ápolják. Az élettársa szerint azt mondátk neki, hogy nincs szó életveszélyről,

Már történt vele hasonló

9 napja írtunk arról, hogy Bodrogi Gyula a Hot! Magazinnak mesélte el, hogy nemrég az otthonában légszomjat érzett, majd egyre rosszabbul lett. Nem akart orvoshoz fordulni, de élettársa erősködött, és felhívták Merkely Béla kardiológust, a Semmelweis Egyetem rektorát, aki arra kérte, hogy azonnal menjen be hozzá.

Hasi sérve volt

Bodrogi Gyulának tavaly novemberben is volt egy egészségügyi kitérője, a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színészt akkor a hasi sérve miatt kellett megműteni. 

Amikor nagyon vicces

Áprilisban volt 88 éves

Április 15-én ünnepli Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a Nemzet Színésze 88. születésnapját.

Vadász

Bodrogi Gyula szenvedélyes vadász és szakács is. Kedves időtöltéseiről 1993-ban A vadász néha főz is címmel könyvet jelentetett meg, amelyben legkedvesebb vadásztörténeteit és receptjeit adta közre.