Baleset történt péntek dél körül a 11. kerületben a Szerémi út és az Építész utca kereszteződésénél. Az összeroncsolódott autó meglepetést okozott a műszaki mentésben résztvevőknek.

Mercedes és VW ütközött

Az ütközés úgy történhetett, hogy a Volkswagen kisbusz a Fehérvári út felől jött az Építész utcában, a Mercedes pedig a Szerémin a Savoya Park felől.

Csúnyán összetört a Volkswagen

Piros lámpán ment át az egyik autó

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál helyszínen tartózkodó tudósítójának azt mondták, hogy vélhetően a Mercedesnek piros lehetett a lámpája.

Egy ember megsérült

Az ütközés következtében a mikrobusz egyik utasa megsérült, kórházba kellett szállítani, úgy tudjuk, nem súlyosak a sérülései.

Az összetört Mercedes és a kisbusz

Részben járható csak a Szerémi út

A baleset idején a Szerémi a környéken csak egy sávon járható. A tudósítonknak a mentés résztvevői elmondták, hogy a Mercedes automata sebváltós.

Meglepődtek a helyszínen

A baleset után „P” azaz parkoló fokozatba kapcsolt a Mercedes, ebből a baleset után nem tudták átkapcsolni üresbe, így trélerre sem tudták felgurítani. Darut kellett hozzá hívni, hogy felemeljék egy szállító járműre – tudósítonk szerint ezen kissé meglepődtek a műszaki mentésben résztvevők.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián – A fotók a BudaPestkornyeke.hu oldalra mutató linkesített hivatkozással szabadon átvehetők.