Amikor furgont szükséges bérelnünk fontos, hogy megbízható járművet kapjunk egy megbízható cégtől. Használjuk akár költözéshez magánszemélyként vagy cégként szállítmányozáshoz mindkét esetben fontos, hogy megbízzunk az autóban, ne kelljen attól félnünk, hogy útközben cserben hagy minket.

Haszongépjármű bérlésre többször lehet szükségünk a hétköznapokban, mint gondolnánk. Furgon bérlésre Budapesten számos cégtől van lehetőségünk, de 1-1 negatív tapasztalat hozzájárulhat ahhoz, hogy legközelebb megfontoltabban válasszuk ki azt a céget, akitől bérlünk.

Milyen kellemetlenségek érhetnek minket bérlés közben?  

Számos olyan apró kellemetlenség érhet minket, amire talán nem is gondolnánk. A legáltalánosabb, ami mindenkinek az eszébe juthat, hogy tönkremegy a motor, defektet kapunk vagy egyszerűen csak nem indul el a jármű, esetleg rejtett költségekre bukkanunk a számlázás során. Viszont a légkondicionáló meghibásodása egy meleg napon, vagy egy nem megfelelően állítható ülés szintén nagyon kellemetlen tud lenni, főleg, ha több száz kilométert kell aznap vezetnünk.

Kíváncsiak voltunk, hogy egy haszongépjármű bérbeadására specializálódott cég miként látja a fentieket, így megkérdeztük a Viarent Magyarországot arról, hogy ők mit tesznek meg annak érdekében, hogy a meghibásodásokat elkerüljék.

„Magyarország legnagyobb flottájával rendelkező haszongépjármű bérbeadójaként különösen nagy figyelmet fordítunk a karbantartásra. Minden gépjárművet tökéletes műszaki állapotban, az apróságokra is figyelve adunk át, hogy a legjobb élményt biztosítsuk ügyfeleinknek. Kimagasló 24/7-es ügyfélszolgálatunk pedig minden váratlan eseményre gyorsan tud reagálni Amit még nagyon fontosnak tartunk, nálunk nincsenek rejtett költségek, átlátható, mindenre kiterjedő ajánlatot kap az ügyfél, és ez alapján készül a számla is.” – nyilatkozta Páll Zsombor, a Viarent ügyvezető igazgatója.

Válasszunk megbízható céget gépjármű bérlés esetén

A számtalan esetlegesen felmerülő kellemetlenség elkerülése végett érdemes tehát olyan megbízható cégtől bérelni, mint a Viarent Magyarország. Így nem kell félnünk attól, hogy olyan állapotban kapjuk meg a járművet, amellyel magunkat vagy másokat veszélybe sodorhatunk, ugyanakkor a váratlan műszaki hibákat is gyorsan és hatékonyan le tudják reagálni.

Az ilyen jellegű szolgáltatások biztosítása esetén érezhetjük magunkat igazán biztonságban!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.