G.w.M volt barátnője, Melanie azt állította, novemberben lett volna az esküvőjük. A rapper keményen helyretette a dolgokat: egy hozzászólásra reagált a közösségi oldalon, amiben a volt párjával való kapcsolatukat tette kicsit helyre, illetve azt is, hogy miért nem házasodtak össze.

Összeházasodtak titokban

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt, megvolt az esküvő a 9. kerületi polgármesteri hivatal házasságkötő termében és G.w.M már Kulcsár Edina férje. Edina gyermekei nem voltak ott, Edina családjából csak az anyukája és a mamája jelent meg. Még az is kiderült, hogy GWM mustársárga öltönyben volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Instagramon jelentették be

Az előadó fotót osztott meg az esküvőről az oldalán, amihez a következő szavakat írta: „Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is!”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A volt párja is megjelent a kép alatt

A hozzászólások között volt, aki felhozta a volt párját, Melanie-t is: „Melanie pedig épp a napokban nyilatkozta, hogy egyébként nektek novemberben lett volna az esküvőtök, ugyanis semmi előjele nem volt a lelépésednek. Ennyire hazudna?” – tette fel a kérdést a hozzászóló.

Válaszolt G.w.M.

Elmondása szerint Melanie-val nem is akartak esküvőt, valamint manipulatívnak és hazugnak nevezte volt párját. „Minden évben minimum 3x-4x is külön költöztem. Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilván kezdetben 1, majd 2 gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. (Sokan ragadnak benne egy rossz kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt!) Sajnos, a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget (sajnos).”

Az esküvővel kapcsolatban pedig ezeket írta:

-Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné, ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát, azóta van egy Merci autója, és az esküvő sem jött többet szóba.

Reméli nem kell kitálalnia

Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek. Tudnék én mesélni, hozzáteszem az IGAZI okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék, és remélem, nem is kell, hogy erre sor kerüljön – szögezte le G.w.M a hozzászólásban.

Felvállalták szerelmüket

Kulcsár Edina és G.w.M egy évvel ezelőtt vállalták fel a nyilvánosság előtt szerelmüket. Nemrég azonban új szintre lépett a kapcsolatuk, ugyanis első közös gyermeküket várják, sőt, decemberben az eljegyzés is megtörtént.

Okos nagytesók lesznek

„Medox és Nina is nagyon várják, sokszor jönnek, megsimogatják a hasam. Sokat beszélünk velük arról, hogy ők lesznek majd az okos nagytesók, jó példát kell majd mutatniuk a húguknak” – nyilatkozta korábban a Borsnak Edina, aki nagyon határozott elképzelés szerint neveli a gyermekeit, és biztos benne, hogy boldog mozaikcsalád lesznek.

„Sokat simogatom”

„Érdekes, én nem nagyon szoktam hangosan beszélni a pocakomhoz, viszont sokat simogatom. És már most azt érzem, hogy egy nagyon erős, láthatatlan kötelék van köztünk” – fűzte hozzá az egykori szépségkirálynő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nagy Melanie a Reggeliben – forrás: rtl.hu