Bár a közönség hatalmas üdvrivalgásban tört ki, amikor meglátta a Kossuth-díjas színészt újra a színpadon, Gálvölgyi János nem esett ki a szerepéből. Elmondta, milyen érzések kavarogtak benne a visszatérését megelőzően és mit szólt ahhoz, ahogy fogadták a nézők.

Jó ideig nem állhatott színpadra

A Rózsavölgyi Szalon Végszó című előadásában, május 8-án játszott utoljára a betegségét megelőzően Gálvölgyi János. Azóta nem léphetett a színpadra, egészen péntekig, amikor a Pintér Béla Társulat tagjaként a Marshal Fifty-Six című előadásban szerepelt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Óriási taps fogadta

Amikor a közönség meglátta Gálvölgyi Jánost, óriási tapsvihar fogadta. Percekre meg kellett szakítani az előadást.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Remekül sikerült a visszatérése

“Döbbenetes volt számomra, hogy tényleg valami elképesztő szeretettel fogadtak” – mondta a nézőkről Gálvölgyi János az RTL Fókusz című riportjában. “Attól tartottam, hogy nagyon kedvesek, nagyon aranyosak, és nem tudok megszólalni” – tette hozzá.

Nagyon várta azt, hogy újra közönség elé állhasson

Elárulta, hogy a szokottnál nagyobb drukk volt benne. “Mindig be vagyok rezelve – most kerestem egy nagyon finom szót erre –, nem tudtam, hogy hangilag hol vagyok” – mondta a Kossuth-díjas színész. Nagyon örült, hogy a színpadon rögtön szólt a hangja.

Ezért aggódott

Elmondása szerint amikor beszél, akkor még nem az igazi a hangja. Ebből azonban az előadás során semmit sem lehetett érzékelni.

Emlékezett a szövegére

Gálvölgyi János a darab során nem hibázott, nem felejtette el a szövegét. Már a kórházban is tesztelte, hogy emlékszik-e a szövegére. A memóriájára nem lehet panasz.

Ezek is érdekelhetnek!

Elmondta, mikor fogja befejezni

Ha úgy érzi, hogy már nincs olyan állapotban, akkor nem fog közönség elé állni. Azt mondta, hogy előbb magának kell megéreznie ezt, semmint hogy a közönség mondja azt, hogy már nem kellett volna vállalnia egy előadást. Erről azonban egyelőre szó sincs.

Nem esett ki a szerepéből

Bár a közönség hatalmas ovációval fogadta, Gálvölgyi János nem esett ki a szerepéből. Megvárta, amíg abbamarad a taps, és rend szerint folytatódott az előadás. Rendkívül profin kezelte a helyzetet.

Egy új darabot is elkezdett próbálni

Gálvölgyi János ugyancsak a Pintér Béla társulattal elkezdett felkészülni egy következő darabra is. „Réka és az oltatlanok” az előadás címe, amit az alapító fél évvel ezelőtt kezdett el írni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Glávölgyi János – Forrás: YouTube