Fásy Ádám, Gáspár Győző után Kis Grófo is a fideszes politikussal posztol a kampányhajrában. Orbán Viktor Facebook-oldalán jelent meg egy fotó, amint a Karmelita kolostor erkélyén a mulatos celebbel szelfizik. A kép nem friss, azért kerülhetett ki a miniszterelnök oldalára, mert Grófó az RTL-en népszerűsíti a szavazást és ez lehetett a válasz.

Kis Grófo a Karmelitában

„A nézése, meg a járása, előre menjünk, ne hátra” – ezzel a szöveggel posztolta ki legújabb fotóját Orbán Viktor. A fényképen az látszik, hogy a miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Kis Grófot. Orbán Viktor és a mulatós azon az erkélyen szelfiznek, ahol a miniszterelnök a világ vezető politikusait fogadja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fontos a szavazás

Egy héttel ezelőtt, Persze, hogy szavazok! címmel indított reklámkampányt az RTL, amihez az elmúlt napokban több ismert ember csatlakozott. A hamarosan Biatorbágyra költöző Grófó is elmondta, mennyire fontos, hogy sokan szavazzanak. A videósorozat megjelenése után alig néhány nappal, most Orbán Viktor Facebook-oldalán jelent meg a zenésszel korábban készült fotó. Kis Grófo hétfőn egyébként a Jász-Nagykun-Szolnok megye 1. számú választókerületének képviselője, a Fidesz színeiben újra induló Kállai Mária mellett állt ki.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kis Grófó a Fidesz jelöltjét támogatja

Kis Grófo a Belügyminisztériumban

Március 8-án, Kis Grófo közösségi oldalára kirakott egy fotót, amely a Belügyminisztériumban készült. A fényképen az látszik, hogy a zenész egy nemzeti és egy EU-s zászló előtt kezet fog Sztojka Attila kormánybiztossal. „Édesapám által létrehozott értékek nem veszhetnek el, ezért egyeztettem Sztojka Attila kormánybiztos úrral, aki támogatásáról biztosított!” – írta posztjában Kis Grófo.

Kis Grófo és Sztojka Attila kormánybiztos

Forrás: Facebook/Kis Grófo

Győzike a Külügyminisztériumban

Hétfőn írtunk arról, hogy Gáspár Győző a Külügyminisztériumban járt Budai Gyula kormánybiztosnál. A találkozóról Győzike egy egész fotósorozatot rakott ki. Az egyik fotó szerint a fideszes politikus éppen Győzike pártbelépési nyilatkozatát írja alá.

Budai Gyula és Győzike

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Az első sorban vonult

A rapper már többször bíróság elé állt adócsalás miatt, majd azt állította, hogy kölcsönből kifizette adótartozását, így megúszta a börtönt. A Fidesz oldalán március 15-én tűnt fel először, amikor a Békemeneten az első sorban vonult Bayer Zsolttal és Bencsik Andrással.

Győzike a Békemeneten

Forrás: Facebook

Nem felel meg a szabályoknak

24.hu azt írta, valószínűleg nem felel meg teljesen a szabályoknak, hogy Budai egy állami épületben léptetett be valakit a pártba, ennek a kettőnek elvileg el kellene különülnie.

Budai letagadta Győzike beléptetését

Kedden Budai Gyula a Spirit FM műsorában lényegében letagadta, hogy Győzike a Fidesz tagja lenne, azt mondta, hogy csak vendégként járt nála, mint bárki más.

Fásy Ádám is a Fideszt támogatja

Nem Kis Grófo és Gáspár Győző áll ki nyíltan a kormánypárt mellett. Fasy Ádám is idén már másodszor vonult az első sorban a Békemeneten. Tavaly a multatós szívinfarktust kapott, betegsége idején Orbán Viktor levélben kívánt neki jó egészséget. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Orbán Viktor és Kis Grófo – Forrás: Facebook/Orbán Viktor