Nagyot tekert az elmúlt napokban Gémesi György, Gödöllő polgármestere. 200 km-es túrát csinált, közben sokat gondolkodott és rádöbbent, hogy már nem érdekli őt az ellenfeleinek a „szánalmas és primitív erőlködése”. Azt javasolja mindenkinek, hogy reális célokat tűzzön ki magának és azt valósítsa meg, mert „ez őt erősíti, az övé és nem tudja senki elvenni tőle.”

„Megvan a 200 km egy nap alatt. Ma fél hatkor indultam Gödöllőről. A régóta kitűzött célom a 200 km egy nap alatti teljesítése bringával. Erre edzettem az elmúlt hónapban. Ma sikerült” – újságolja közösségi oldalán Gémesi György, Gödöllő polgármestere.

A 64 éves városvezető azt ajánlja, hogy mindenki tűzzön ki reális célokat és dolgozzon rajta, hogy sikerüljön. „Idén nekem ez volt az olimpiám” – mondja, majd így folytatja:

„Nem szeretném ” fényezni ” magam, azt is mondhatnám, az én dolgom. De talán sokaknak adhat erőt, hogy csinálják és ne adják fel. Engem nagyon sok politikai támadás ér, ért. Ellenfeleim szánalmas és primitív erőlködése a lejáratásomra. De higgyék el, ők nem érdekelnek. Már nem érdekelnek.

Egy ilyen túra, nemcsak egy teljesítmény, hanem betekintés az életbe, amiről sokszor azoknak, akik arról döntenek halvány lila gőzük nincs. Rengeteget nézek, látok ilyenkor és megállapítom, hogy mi jó úton járunk.

Sok, sok emberrel beszélek és megállapítom, hogy sok, sok jó és tisztességes ember van. Ők viszont érdekelnek. Köszönöm az égieknek, hogy segítették a céljaim megvalósítását és önöknek, nektek, hogy figyeltek rám és velem vagytok. Mi vagyunk, józan gondolkodású, tisztességesek többen” – zárja átszellemült sorait Gödöllő polgármestere.

Gémesi György az egy évvel ezelőtti önkormányzati választásokat megelőzően rendesen kapott. A kormány szerette volna átvenni Gödöllő vezetését, ahogy azt megírtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, Orbán Viktor személyesen ment kampányolni Gémesi György ellenfelének, a fideszes kihívó végül 3,5%-al maradt le.

Gémesi György fordított szelfije a Szabadság hídon – Forrás: Facebook/Gémesi György

Gödöllő polgármestere eltekert a Győr melletti Lipótra, ahol megnézte az ország legidősebb fáját, majd egy titkot súgott a helyi kőoroszlán fülébe, és találkozott az ottani polgármesterrel. Ezután hazafelé vette az irányt, de azért szelfizett még párat a Dunakanyarban és a Budapesten. Talán legközelebb nem tükörkép-módban készülnek a fotók és akkor nála is az Erzsébet híd a Gellérthegy helyes oldalára kerül.

Ez is érdekelhet: Az agglomeráció legnagyobb nyertesei 2019-ben

Kiemelt kép: Gémesi György, Gödöllő polgármestere – Forrás: Facebook