Vannak munkahelyek, ahol napjában több 100 levelet postára kell adni. A papírlapok összehajtogatása és borítékolása egyszerű feladatnak tűnik, amit bárki el tud végezni. Igen ám, de nem akkor, amikor nagyüzemben kell csinálni. Nem véletlen, hogy a kézzel végzett munkát egyre inkább gépekkel váltjuk fel, hiszen így sokkal gyorsabban és hatékonyabban oldható meg egy-egy feladat. Nincs ez másképp a levelek borítékba helyezésével se. Erre kínál megoldást a borítékológép, amivel napi több 100 levéltől akár havi több millióig kényelmesen lebonyolítható a levélforgalom.  

Bérborítékolás akár rövid határidővel is 

borítékolás egy olyan feladat, amit nem lehet sokáig húzni-halasztani. Valakinek meg kell csinálnia, lehetőleg minél hamarabb, hiszen a levelek feladásának mindig van határideje. Ha például havonta csak egyszer van szükség rá, akkor jó megoldás lehet az úgynevezett bérborítékolás szolgáltatás igénybevétele is. Ilyenkor az történik, hogy egy külsős cég végzi el a feladatot a saját borítékológépeik segítségével. Sok olyan cég ezt az opciót választja, ahol a borítékolás nem egy mindennapi feladat, hiszen ez esetben nem feltétlenül éri meg beszerezni egy saját gépet.  


Önállóan működő borítékológépek  

A kézi borítékolás egyik legnagyobb hátránya, hogy valakinek mindig rendelkezésre kell állnia. Ezzel szemben viszont, ha egy megbízható működésű borítékológépre bízzuk a munkát, akkor jóformán nincs szükség emberi közreműködésre ahhoz, hogy a levelek a borítékba kerüljenek. Természetesen, ha csak pár darabról van szó, akkor nem esik nehezünkre megcsinálni saját kezűleg. Sokszor azonban több 100 számlát, szerződést vagy egyéb dokumentumot kell kinyomtatnunk. Amennyiben rendelkezésünkre áll egy megfelelő teljesítménnyel rendelkező borítékológép, akkor csak egy gombnyomásra van szükség ahhoz, hogy elkezdjen dolgozni helyettünk. Az indítást követően legfeljebb csak akkor kell ismét odamennünk a géphez, ha kifogy belőle a boríték vagy módosítani szeretnénk a beállításokon. A gép önállóan, csendesen, szinte észrevétlenül oldja meg a borítékolást.  

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.