Baleset történt korábban az M0-s autóúton, a gyáli csomópontnál, az M3-as felé vezető oldalon. A 33-as km-nél megszűnt a forgalomkorlátozás, viszont a több km-es kocsisor csak lassan oszlik fel, egy órás dugóra érdemes készülni. Az élő közlekedési helyzetképet a cikkünk alján találod.

Egy órás dugó az M0-án

Torlódik a forgalom az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, az 5-ös főúti csomóponttól a Hárosi Duna-hídig. Csaknem egy órával megnőtt a menetidő.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az M2-en is araszolás van

Lelassult az előrejutás a keleti szektorban, az üllői csomópontnál, az M1-es felé, valamint az északi szektorban a Megyeri híd után, a 11-es főút felé vezető oldalon. Araszolnak a járművek az M2-es autóúron is Dunakeszitől, a főváros irányába.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Lassul az M3

Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon. Hatvan és Mogyoród között már több szakaszon lassulás, torlódás tapasztalható, az M0-s autóúttól befelé pedig araszol a kocsisor.

Kígyózik a sor az 10-es úton

Szintén sokan haladnak a 10-es főúton Pilisvörösvártól a főváros felé, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, a 31-es főúton Mende és Maglód térségében, valamint a 11-es főúton Tahitótfalu és Budakalász között ugyancsak a főváros irányába.

Karambolok, koccanások 

Az 5-ös főúton, Dabas külterületén két személyautó ütközött össze. A 40-es km-nél lezárták a fél útpályát. Egy személyautó szemétszállító teherautónak ütközött Verőcén, a 12-es főúton. Az 5-ös km-nél forgalomkorlátozásra, és lassabb haladásra készüljenek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az aktuális helyzetkép

Kiemelt kép: illusztráció