Azon gondolkodunk, hogy melyik gin beszerzése jelenthetne kedvező megoldást egy-egy közelgő vendégvárás vagy baráti összejövetel apropóján? Ez a cikk praktikus segédletként szolgálhat a választáshoz.

Ugyanis szám szerint 5 remekbe szabott ginnel foglalkozunk a most következő bejegyzésben. Ízelítő gyanánt érinteni fogjuk a fő jellemzőiket, remélhetőleg ezáltal is kedvet generálva a kóstolásukhoz.

The STIN Gin

Ausztriában, pontosabban Stájerországban érdemes keresgélni, ha ennek a remekbe szabott ginnek az eredetét szeretnénk kutatni. Így nem is olyan meglepő, hogy a klasszikus stájer összetevők kifinomultságára építve hamisítatlan stájer ízvilágot remélhetünk tőle.

Az iDrinks gin kínálatában is fellelhető remekmű minőségének hiteles fokmérője, hogy 2018-ban elnyerte a nemzetközi World Spirit Awards első helyezését. Ez nem akármi, legyünk őszinték. Ebből is sejthető, hogy a gyömbér hatása, az üde citrusosság és a narancs lédús kifinomultsága elsőrendű elegyet alkotnak ebben az italban.

G’vine Floraison

Gondoltuk volna, hogy ennyire remekbe szabott gint lehet összehozni a francia konyakrégió szőlővirágából kiindulva? Persze jobban belegondolva könnyen belátható, hogy elsőrendű alapból lehet elsőrendű produktumot kivitelezni.

Amely egyébként remekül hozza a konyakrégió megannyi finom árnyalatát, nem beszélve a szájban elomló szőlős zamatról. A friss, füves és virágos zamatokkal pedig remekül összeolvad a borókás, gyömbéres árnyalatok kavalkádja.

June By G’Vine Royal Pear Gin Likőr

Egy igazi különlegesség, elsősorban a hölgyek nagy kedvence, hiszen a finomsága és likőrjellege elsősorban az ő ízlésükkel lehet szinkronban. Jellegét tekintve egy értett körte sajátosságaihoz hasonlítható.

Hiszen ropogós, zamatos és életerős jegyeket hoz, lédús zamattal egybekötve. Ahol lehet számítani a ginkedvelőkre, ott bizony nem árthat, ha kéznél van.

Masahiro Okinawa Craft Gin

Bizony sejthető, hogy ez a gin Japánból származik, méghozzá a helyi gyümölcsök páratlan finomságára építkezve. Azzal együtt, hogy az awamorinak, a tradicionális rizspárlatnak is fontos szerep jutott benne.

Tekintve az okinawai ásványokban bővelkedő víz selymességét, illetve a japán szakemberekre jellemző precíz lepárlási technikákat, bizony nem akármilyen ízélményre lehet számítani egy-egy korty alkalmával.

Brockmans Premium

Többek között a toszkánai borókabogyó elevensége, a koriander, a szeder, az áfonya miatt a Brockmans Premium nem véletlenül oly sokak kedvence. Ahol ginkedvelők gyűlnek össze, ott bizony könnyen a társaság középpontját jelentheti.

Eleve meggyőző a belőle áradó virágos illat, amit csak tovább fokoz a narancs, a gyömbér és a koriander remekbe szabott összhatása.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!