A Mávinform hétfő reggeli közleménye szerint a pénztárak és a fedélzeti eszközök működésében akadozások tapasztalhatók. Van ahol egyáltalán nem lehet jegyet venni.

FRISSÍTÉS:

A MÁV legfrissebb közleménye: Üllő és Vecsés között megrongálódott a felsővezeték. A Szegedről Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó gyorsvonat áramszedője tört le, az okozta a vezeték sérülését. A vonatok azon a szakaszon, csak az egyik vágányon közlekednek. A Budapest-Cegléd vonalon közlekedő vonatok menetideje meghosszabbodik. A monori személyvonatok kimaradnak a menetrendből, a zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

“A jegykiadó rendszer bizonytalanul működik, a pénztárak és a fedélzeti eszközök működésében akadozások tapasztalhatók, csak korlátozottan elérhető. A szakértők dolgoznak a hiba elhárításán. Az utasok a vonatokon pótdíj nélkül válthatják meg menetjegyeiket.” -közölte a MÁV

A MÁV Facebook oldalán az utasok azt írják, Érden és a Pilisben nem működik a rendszer

Egyes helyeken nagyon lassú a jegykiadás, az utasok jelzése szerint kígyózó sorok állnak az automatáknál. Van olyan állomás, ahol ennek ellenére a pénztárosok nem adnak ki jegyet, az automatákhoz irányítják az utasokat.

Közben a MÁV közzétette, hogy A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon biztosítóberendezési munkák miatt meghosszabbodik a menetidő 15-30 perccel.

Kiemelt kép: illusztráció