Baleset érte, csípőműtét után van, fáj a dereka vagy legyengült, ezért fél, ha vécére kell mennie, mert csak kínok árán tud leülni vagy felállni az ülőkéről? Tegye komfortosabbá az életét vécémagasító beszerzésével! 

Vécémagasítóval csökken a kiszolgáltatottság, növekszik a komfortérzet!

Időskorban nehézkessé válhat, de akár el is lehetetlenülhet a vécéhasználat a mozgás akadályozottsága, a mozdulathoz kapcsolódó fájdalom miatt.

Egy csípőműtét után számos életmódbeli változtatásra lehet szükség a gyógyulás érdekében. A nagy tortúrával járó műtét sikerét és az egészséget nem érdemes kockáztatni! A lakásban az életmódbeli változtatásokhoz szükséges átalakításokat időben érdemes elvégezni. Csípőműtét után meg kell teremteni a biztonságos, csúszásmentes közlekedés feltételeit az otthon minden helyiségében. 

Mivel a protézis kilazulásával járhat, ha a térd magasságánál alacsonyabbra ül a páciens. Ezért előre ajánlott a megfelelő magasságra átalakítani az ágyat, a széket és a vécét, hogy a csípőműtéten átesett személy biztonságosan használhassa azokat. 

A magasított vécét is csak óvatosan, az orvosi előírások betartásával szabad használni. A vécémagasítók praktikus gyógyászati eszközök abból a szempontból is, hogy nem szükséges radikális átalakítás a mosdóban, nincs szükség a helyiség szétverésére, új szaniter beszerzésére, kőművesek felvonulására és más hasonló kellemetlenségre. 

A vécémagasító beszerzése

A GyógyászatiShop.hu a gyógyászati segédeszközök, otthonápolási eszközök webáruháza. WC magasítót többféle változatban is kínálnak. A legfontosabb szempont a vécémagasító kiválasztásánál a biztonság és a vécét használó testmagassága annak érdekében, hogy a megfelelő magasságú magasítót választhassák ki. Ha megszületett a döntés a magasságról, akkor néhány kattintással meg lehet rendelni a GyógyászatiShop.hu online áruházban a megfelelő darabot.

Választhatunk karfás, karfa nélküli és még sok más tetszés szerinti paraméterrel rendelkező vécémagasítót, hamarosan pedig fel is szerelhetjük a meglévő szabványos vécéülőkére. A felszerelés történhet a meglévő ülőke felhajtásával vagy a korábbi ülőke leszerelése után is. A rögzítés rendkívül egyszerű, bárki által szerszám nélkül és pillanatok alatt megoldható feladat. Ezzel a gyors átalakítással biztonságosabb és komfortosabb a vécé használata, és megfelel a az életmód-változtatási ajánlásoknak. 

A vécémagasítók fajtái

Vannak olyan többfunkciós szobavécék, amelyek vécémagasítónak is használhatók azon kívül, hogy önálló szobai vécéként és biztonsági vázként is jó szolgálatot tesznek. Vannak állítható magasságú, karfás, felhajtható karfás és karfa nélküli vécémagasítók, de a kínálatban szerepel fedeles és fedél nélküli változat is. Léteznek 6, 10, 14 és 15 cm magas, csavaros, tépőzáras és csúsztatható pántos rögzítésű praktikus, biztonságos, minőségi vécémagasítók is. 

Nézz körül a GyógyászatiShop.hu online áruházában, és rendeld meg az igényeidnek megfelelő vécémagasítót!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!