Családi házak, nyaralók esetében kardinális jelentőséggel bír a tető állapota, hiszen a legkisebb hiba is komoly károsodásokat okozhat az ingatlanban. 

A régi burkolatok cseréje gyakorta hatalmas kiadással jár, ezért is örömteli, hogy a palatető felújítás bitumenes lemezzel nem csupán költséghatékony módszer, de a kivitelezése is gyorsan megoldható. Ráadásul a végeredmény esztétikailag is kifogástalan, ugyanis a borítás teljes mértékben cseréphatású. 

A legnagyobb előnyt ugyanakkor maga a technológia jelenti. Tudniillik a munkálatok során nincs szükség bontásra, ezáltal még nagyobb alapterület esetében is maximum pár nap alatt befejezhető a művelet. Emellett ha a palatető felújítás bitumenes lemezzel történik, akkor nem csak dekoratív lesz az eredmény, de abban is biztosak lehetünk, miszerint az kellőképp ellenáll majd az időjárás viszontagságainak. 

Ez az alapanyag amellett, hogy tökéletesen vízzáró, megóvhat a jégkároktól és az UV-sugárzás sem roncsolja szerkezetét. Maga az eljárás pedig maximálisan komfortos. Egy előre egyeztetett időpontban megtörténik a helyszíni felmérés, aminek során minden fontos tényezőt megvizsgálnak a szakemberek. Itt kerül pontosításra az is, miszerint szükséges-e bizonyos javításokat eszközölni, netán cserélni az ereszcsatornákat, vagy épp a kéményt. 

Ezt követi a tető rendkívül alapos tisztítása magasnyomású mosóval. Ennek segítségével a felületről eltávolítanak minden szennyeződést, így biztosítva a makulátlan eredményt. A következő lépés a szigetelőlemez felhelyezésének előkészítése, majd rögzítése lángolvasztással. A szükséges pontokon elvégzett vértezés után a gerinc fedésével zárul a folyamat. E

bből is látszik, hogy a palatető felújítás bitumenes lemezzel nem csupán kiváló minőséget nyújt, de mindez úgy érhető el, hogy az sem felfordulással, sem pedig kényelmetlenségekkel nem jár. Ez a metódus pedig nem csak költségkímélőbb a cserénél, de egyben roppant tartós is. Az elkészült bitumenes lemezre ugyanis akár 40 év szavatossági és 15 év vízzárósági garanciát is kaphatunk.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.